(advertentie)

Verblijf in vakantiehuis

VakantiehuisVerblijven in een vakantiehuis is één van de manieren om te overnachten tijdens een vakantie. Je kan een vakantiehuis huren, maar het kan ook zijn dat je zelf in bezit bent van een vakantiehuis. Je kan het dan verhuren aan toeristen en er zelf ook een aantal dagen per jaar doorbrengen, maar je kan er ook voor kiezen om het niet te verhuren.

Voorzieningen vakantiehuis

De meest populaire vakantiebestemmingen van Nederlanders beschikken over vakantiehuizen. Hierbij kan gedacht worden aan Frankrijk, Spanje, Italië en Turkije. Een vakantiehuis moet sowieso beschikken over een slaapkamer, woongedeelte met keuken en een badkamer. Vaak is er ook een terras aanwezig zodat er ook de mogelijkheid is om buiten te zitten.

Vakantiehuis of tweede huis

Een vakantiehuis is niet bedoeld om permanent in te wonen, in Nederland is dit ook niet toegestaan. Wel kan het zo zijn dat je een tweede huis hebt in een ander land waar je de winter of zomer doorbrengt. Je woont dan het ene half jaar in Nederland en het andere half jaar in het tweede huis. Dit wordt meestal geen vakantiehuis genoemd.

Belvilla Vakantiehuizen

Belvilla vakantiehuizen

Marktleider met ruim 18.000 vakantiehuizen voor alle soorten vakanties. Voor een weekendje weg, zomervakantie, wintersport of gewoon een tussendoortje. Aan de kust, het binnenland of in de bergen, er is altijd een Belvilla. Van knus huisje voor twee tot groepskasteel, van appartement in hartje Rome tot hutje op de hei, van dichtbij tot verder weg.

Direct bekijken

Lees meer over het onderwerp "Vakantiehuis"
Ultiem genieten van je vakantiehuis

Ultiem genieten van je vakantiehuis

Om optimaal tot rust te kunnen komen tijdens je vakantie wil je verzekerd zijn van een mooi vakantiehuis. Er zijn hierbij verschillende aspecten om rekening mee te houden! Denk aan de locatie van het vakantiehuis, de voorzieningen waarvan je in…

Lees verder
FranceComfort

FranceComfort

Op zoek naar Franse vakantieparken met meer comfort? Dan zit je bij France Comfort goed! Villa’s, bungalow’s en chalets op 12 parken in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées en de Poitou-Charente. Op de parken zelf vind je alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals een zwembad, restaurant, wifi, tennis, speeltuin, animatie en Nederlandssprekende receptiemedewerkers.

Direct bekijken Lees meer
Chalet Bergfrieden Belalp