(advertentie)

Hotels met een adembenemend uitzicht

hotels met een uitzicht

Ben jij iemand die graag de hele wereld afreist om de mooiste plekken op aarde te bezoeken? Heb je net als ik een voorliefde voor de stad Parijs? Of is geen bestemming voor jou te ver en trek je graag naar andere continenten zoals Azië? Ben jij ook zo’n reiziger die, ongeacht waar je ook bent, urenlang kan staren naar het uitzicht? Kan jij ook geen genoeg krijgen van een hotelkamer waar je kilometers ver uitzicht hebt op een prachtige stad? Of wat dacht je van ontwaken in een vallei in Bali? Hieronder laat ik je een overzicht zien van hotels die allemaal beschikken over een sprookjesachtig en adembenemend uitzicht. Smelt weg en word verliefd op deze bestemmingen. Wie weet ontwaak jij de volgende keer zelf op een van deze mooie plekken.

The Royal Pita Maha

The Royal Pita Maha is een sprookjesachtig hotel dat te vinden is op Bali. Het hotel is gelegen in een vallei van 18 hectare. Vanaf de berg heb je een adembenemend uitzicht op de prachtige, bosrijke vallei. In diezelfde vallei stroomt ook de rivier de Ayung. Hierin kun je heerlijk zwemmen of toekijken hoe bootjes voorbij varen. Het hotel is gebouwd in de traditionele Balinese stijl en beschikt over alle faciliteiten die je je kunt wensen. Je kunt hier heerlijk slapen en natuurlijk genieten van het uitzicht vanaf je prachtige villa. Thuis ook heerlijk slapen? Ga dan voortaan wegdromen op een goed matras van Slaaploods. 

Marina Bay Sands

Ik blijf nog even in de Aziatische sferen, want ook hotel Marina Bay Sands beschikt over een geweldig uitzicht. Je hebt vast weleens gehoord van een hotel in Singapore waar je vanuit het zwembad uitzicht hebt over de skyline, dat is Marina Bay Sands. Ik hoef je vast niet te vertellen dat het een geweldige ervaring is om vanuit een infinity zwembad op het dak omringd door palmbomen uit te kijken over de skyline van Singapore.

Shangri-La Hotel Paris

Wanneer ik het dichter bij huis zoek, dan kom ik natuurlijk terecht in mijn geliefde stad Parijs. Shangri-La Hotel Paris is zo wat gelegen naast het meest bekende bouwwerk van Parijs: de Eiffeltoren. Vanuit je hotelkamer heb je dan ook een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren. Hoe romantisch is om samen met je geliefde urenlang te staren naar dit unieke uitzicht?

The Yeatman

Kun jij ook zo genieten wanneer je vanuit je hotelkamer uitzicht hebt op een bruisende stad? Dan is The Yeatman in Portugal een hotel dat een keer door jou bezocht moet worden. Ook bij dit hotel heb je vanuit het zwembad een bijzonder uitzicht op de stad. Vooral in de avond, wanneer de stad Porto door de vele lichtjes oplicht.