(advertentie)

Tips die werken op vakantie aangenamer maken

Werk vakantie

Sommige mensen kunnen hun werk niet thuis laten wanneer ze op vakantie gaan. Je moet bijvoorbeeld nog je mails kunnen beantwoorden, beschikbaar zijn voor telefonische vergaderingen of je hebt andere opdrachten die je nog moet uitvoeren. Het is dan belangrijk dat je het werk dat je moet doen goed kan uitvoeren op vakantie. Ook al vind je het niet leuk om te werken op vakantie moet je het wel zo aangenaam mogelijk voor jezelf maken, weten hoe? Dat lees je hier!

Verdeel je dagen

Om te voorkomen dat je heel je vakantie aan het werk bent is het verstandig om je dagen in te delen. Zo kan je bijvoorbeeld om de dag gaan werken of alleen beschikbaar zijn tussen 8 en 11. Dit is niet alleen voor jezelf heel prettig maar ook voor de reisgenoten om je heen. Zo weten ze precies wanneer ze je wel kunnen storen en wanneer niet.

Neem goed apparatuur mee

Wanneer je moet werken op vakantie is het natuurlijk lastig om heel je kantoorruimte mee te nemen. Je kan het je zelf wel gemakkelijker maken door bijvoorbeeld een ergonomische muis mee te nemen, hierdoor kan je prettiger werken en krijg je minder snel last van je hand, pols en arm.

Goede werkplek

Om goed te kunnen werken is ook op vakantie een goede werkplek belangrijk. Als je gebruik maakt van een hotel kan je vragen naar de faciliteiten die zij te bieden hebben. Wat ook goede werkplekken zijn om in te werken zijn cafés. Hier kan je dan rustig werken onder het genot van een hapje en een drankje. Het voordeel van de meeste cafés is dat ze vaak gratis wifi hebben waar je natuurlijk gebruik van kunt maken.