(advertentie)

Reisgidsen kopen

reisgidsen

Reisgidsen zijn er in vele soorten, uitvoeringen en prijsklassen. Wat de beste reisgids is hangt heel erg af van je bestemming, het soort vakantie, je interesses en het type reiziger die je bent. Ga je met een groepsreis mee dan is een beknopte reisgids met algemene informatie voldoende. Maar ga je op eigen gelegenheid dan zijn reisgidsen met veel praktische informatie juist weer handig. Ben je geïnteresseerd in natuur of cultuur? Ook daarvoor zijn er weer specials reisgidsen verkrijgbaar.

Reisgidsen zijn in het algemeen niet erg goedkoop en daarom is het handig om je eerst goed te oriënteren. Hieronder staat een aantal bekende reisgidsen en linkjes naar webshops waar deze te koop zijn.

Capitool reisgidsen

Capitool reisgidsen

De Capitool Reisgidsen zijn een begrip bij reizigers. Prachtige encyclopedische reisboeken met schitterende foto’s, illustraties en gedetailleerde informatie. Capitool reisgidsen zijn er in verschillende vormen: de grote Capitool Reisgidsen, de Capitool Compactserie, de Capitool Mini’s en de Capitool Autoroutes. Daarnaast zijn er ook nog de Capitool Natuurgidsen.

Lonelyplanet reisgidsen

Lonely Planet reisgidsen

Ooit begonnen als dé reisgids voor rugzaktoeristen is de Lonely Planet inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Lonely Planet richt zich op allerlei regio’s in de wereld, ook van de minder bekende bestemmingen bestaat een Lonely Planet. Naast bezienswaardigheden en overnachtingsmogelijkheden staan ook café’s, discotheken en restaurants beschreven. De gidsen worden geschreven door een community van reizigers, schrijvers en bloggers.

Trotter

Trotter reisgidsen

Trotter reisgidsen zijn praktisch, no-nonsense, origineel en hebben een eigen mening. Deze handige reisgidsen bevatten een schat aan informatie over de meest uiteenlopende zaken. Naast de gewone reisinformatie staan de Trotter reisgidsen vol met wetenswaardigheden over gastronomie, drank, dans en muziek, gebruiken, taal en woordenschat, mensenrechten, literatuur, fooien, veiligheid, openingstijden en nog veel meer.

de Zwerver logo

De Zwerver reisgidsen en reisboeken

Reisboekwinkel de Zwerver heeft een zeer compleet online aanbod reisgidsen en landkaarten van vrijwel elk land ter wereld! Van een Lonely planet van Australië tot een wandelkaart van de Kilimanjaro tot een Michelin wegenkaart van Frankrijk. Een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op vakantie of reis. In de overzichtelijke en snelle webshop met meer dan 15.000 artikelen kunt u snel de weg vinden naar de juiste reisgids of landkaart. Afrekenen kan eenvoudig via IDEAL of Creditcard.

BookSpot-logo

Bookspot

BookSpot is een online boekwinkel met een groot aanbod reisgidsen en reisboeken. In het assortiment zitten allerlei soorten en merken. National Geographic , Capitool en ga zo nog even door. BookSpot zorgt ervoor dat jij met de benodigde informatie op vakantie kunt gaan!