(advertentie)

Kies altijd de beste parkeeraanbieders op Schiphol

Parkeren

De laatste tijd worden vliegvakanties steeds populairder onder de vakantiegangers. Mensen hebben geen zin meer om lang onderweg te zijn met de auto en de meeste vakantiebestemmingen op rijafstand zijn minder aantrekkelijk geworden dan ze voorheen waren. Daarnaast zijn er ook een heleboel vakantiebestemmingen die met de auto niet bereikbaar zijn. Maar nu de vliegvakanties steeds populairder worden moeten al die auto’s van de vakantiegangers ergens geparkeerd worden.

Grote luchthavens als Schiphol kennen veel parkeerplekken en hebben dan ook honderden parkeeraanbieders die allemaal wat anders aanbieden. Door al deze aanbieders is er veel concurrentie op prijs en service. Lastig om dan nog te moeten kiezen welke nu het best aan jouw eisen voldoet en ook nog eens voor de laagste prijs. Hier zou je dus best wel eens wat hulp bij kunnen gebruiken. Een tip is om een parkeeraanbieder te kiezen vanuit de vergelijkwebsite Parkago. Parkago biedt alle beste opties voor jou en biedt de laagste prijzen. Zo weet jij zeker dat je altijd de beste aanbieder kiest.

Lang parkeren op Schiphol

Zeker wanneer je voor een langere tijd op vakantie gaat wil je wel zo lang en goedkoop mogelijk kunnen parkeren. Wanneer je 15 dagen of langer op vakantie gaat en je auto dus langer dan 15 dagen van plan bent te gaan parkeren op Schiphol is er sprake van lang parkeren op Schiphol. Het is nu dus nog belangrijker dat je alle beste aanbieders goed met elkaar vergelijkt, zodat je zo goed mogelijk de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Je kunt je auto op 3 manieren laten parkeren:

1. Shuttle parkeren

Hierbij rijd je zelf naar de betreffende parkeerplek waar jij je auto kan parkeren. Vervolgens wordt je met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht.

2. Valet parkeren

Hierbij wordt je auto door een medewerker van een bedrijf of een parkeerservice (dit zijn voornamelijk restaurants, hotels, grote winkelbedrijven, vliegvelden en andere bedrijven) geparkeerd in de door jouw gereserveerde parkeerplek.

3. Parkeren bij externe partijen in de buurt van Schiphol

Je kan er ook voor kiezen om te parkeren bij externe partijen in de buurt van Schiphol. Er zijn namelijk veel bedrijven die dit aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld op Hoofddorp je auto lang parkeren en vanaf daar de trein nemen naar Schiphol. Vaak is lang parkeren via deze manier ook nog eens erg voordelig

Vakantie in Frankrijk