(advertentie)

Inpaklijst voor een lange wintersport vakantie

Wintersport

Als je op wintersport gaat, dan zijn er diverse zaken die echt niet mogen ontbreken in je koffer. Ga je extra lang weg? Dan zijn er nog meer zaken die echt onmisbaar zijn. Wij hebben een handige inpaklijst voor een lange wintersportvakantie. Op deze manier kun je zonder enige zorgen genieten van een heerlijke wintersportvakantie.

Wintersport met skipas boeken?

 • Een heerlijke warme jas
  Winterjassen zijn onmisbaar als je een wintersportvakantie hebt geboekt. Een warme winterjas zorgt ervoor dat jij je ook prima kunt vermaken als de temperaturen erg laag zijn.
 • Ski-ondergoed
  Als je op wintersport gaat, dan is het relevant om te zorgen dat je op temperatuur blijft als je bezig bent met leuke activiteiten. Ski-ondergoed is hierbij onmisbaar om lekker warm te blijven.
 • Bescherm je hoofd en oren
  Als je op wintersport gaat, is het aan te raden om een muts of pet mee te nemen. Op deze manier kun jij je hoofd goed beschermen tegen wind, maar ook tegen de zon.
 • Warme handschoenen
  Als je gaat skiën, dan wil je natuurlijk wel op een fijne manier je skistokken vast kunnen houden. Warme handschoenen heb je echt nodig om comfortabel de pistes af te kunnen skiën.
 • Zonnebrandcrème
  De brandende zon moet je niet onderschatten als je op wintersport gaat. Vooral je gezicht kan het zwaar te verduren hebben als jij je niet goed beschermd. Zorg voor een zonnebrandcrème tijdens je wintersportvakantie om je huid te beschermen.
 • Bescherm je ogen met een bril
  Een ski bril zorgt ervoor dat je ogen goed beschermd worden tijdens je wintersportvakantie.
 • Een handige rugzak
  Als je op wintersport gaat, kan het voorkomen dat je lange tochten gaat maken. Een handige rugzak is onmisbaar om de meest relevante zaken toch mee te kunnen nemen. Een rugzak is hier ideaal voor.
 • Zorg voor goede schoenen
  Als je op wintersport gaat, is het belangrijk om goede schoenen mee te nemen. Denk hierbij aan kwalitatieve bergschoenen of sneeuwlaarzen.
 • inpaklijst wintersportvakantieWaterdichte skibroek
  Als je op wintersport gaat, is het aan te raden om een goede skibroek mee te nemen. Een goede skibroek is waterdicht. De kans dat het af en toe sneeuwt is groot. Het zou niet goed zijn als je hierdoor zou lopen met vochtige kleding. Een waterdichte skibroek, maar ook een waterdicht ski-jack zijn onmisbaar.
 • Mobiele telefoon en oplader
  Als je op wintersportvakantie gaat, is het natuurlijk aan te raden om bereikbaar te blijven voor vrienden en familieleden. Ook is het geen slecht idee om een mobiel bij je te hebben. Je weet namelijk nooit in wat voor situatie je terecht komt. Een mobiele telefoon kan op bepaalde momenten erg handig zijn.
 • Vermaak om tot rust te komen
  Een wintersportvakantie kun je goed doorkomen door actief bezig te zijn met allerlei activiteiten. Het kan voor sommige mensen echter ook erg ontspannend zijn om zichzelf terug te trekken met een goed boek. De omgeving is prachtig en in veel verblijven kun je genieten van een prachtig uitzicht. Het is dus zeker niet erg om een goed boek of tijdschrift mee te nemen om jezelf te vermaken.
 • Een foto- en/of videocamera
  Tijdens een wintersport vakantie heb je een geweldige omgeving om prachtige foto’s te maken. De mooie witte besneeuwde omgeving zorgt voor prachtige lichte foto’s. Vergeet dus zeker niet om je foto- en/of videocamera mee te nemen.

Wij hopen dat deze inpaklijst je goed kan helpen bij de voorbereiding voor je lange wintersportvakantie. Op deze manier heb je in ieder geval de relevantste zaken bij je als je op je bestemming aankomt. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is heerlijk genieten en ontspannen tijdens je vakantie.