(advertentie)

Goedkoop een vakantie regelen

goedkope vliegvakantie

Als je gaat zoeken naar een vakantie wil je natuurlijk besparen op je tickets. Want als je bespaard op je tickets heb je natuurlijk extra geld over om leuke dingen te doen tijdens je vakantie. Maar waar vind je goedkope tickets? Inmiddels zijn er tal van verschillende vergelijkingssites zoals Skyscanner en Tix die alle aanbiedingen verzamelen op één plek. Je hoeft dan alleen nog maar aan te geven waar je vertrekt en wat je bestemming is. Zoek nu goedkope vliegtickets op datum via Flights.

Het juiste moment

Ga je in de zomer op vakantie boek dan ruim op tijd. Je kunt bijvoorbeeld in januari al je vliegtickets kopen. Dit heeft verschillende voordelen. Als het moment van je vakantie vaststaat heb je geen stress en kun je alles op tijd klaarmaken. Extra kleding, koffers, papieren die geregeld moeten worden, enzovoort. Sommige reisorganisaties geven ook extra vroegboekkorting. Wacht je het boeken nog even af en doe je dit in het hoogseizoen dan kun je er vaak vanuit gaan dat de prijzen hoger liggen.

Ben je flexibel en zit je aan niemand vast dan is een last minute ook een optie. Bij vergelijkingswebsites kun je aangeven wanneer je ongeveer wilt vertrekken en terug vliegen. Op deze manier kun je kijken welke datum voor jouw het beste of goedkoopste is.

Hotel

Je hebt je vliegticket geboekt dan is het nu tijd om een geschikte hotel te vinden. Net als voor vliegtickets heb je diverse online mogelijkheden om je overnachting te regelen. Wie kent ze niet, websites als Booking.com, Expedia en Trivago. Maar er is ook een handige tool die veel mensen niet kennen. Probeer eens Google Hotel. Het werkt simpel, geef je datum in, kies het aantal personen en laat het systeem zoeken naar geschikte hotels.

Tips

Goedkoop op vakantie, wie wil dat niet? Een aantal dingen waar je aan kunt denken als je wilt besparen:

  • Speur het internet af bij verschillende vergelijkingswebsites.
  • Woon je langs de grens? Kijk of je kunt vliegen via een andere luchthaven. Bijvoorbeeld via Brussel, Düsseldorf of Köln. Bovendien zijn deze vliegvelden goed bereikbaar en hebben prima parkeermogelijkheden.
  • Kijk of je verschillende activiteiten zelf kunt regelen i.p.v. via een tussenpersoon.