(advertentie)

De perfecte inpaklijst voor je zon, zee en strand vakantie

Zwemkleding

Het inpakken van je koffer voor een heerlijke vakantie, is al genieten. Door de drukte en je enthousiasme kan het echter voorkomen dat je belangrijke zaken vergeet. Wij proberen dit te voorkomen door je te voorzien van een handige inpaklijst voor je zon, zee en strandvakantie. Wij geven je graag een perfecte inpaklijst voor je strandvakantie.

Heerlijk op vakantie naar de zon!

 • Zwemkleding
  Vergeet je bikini en zwembroek niet, want gedurende je vakantie is het natuurlijk heerlijk om een verfrissende duik te nemen in de zee.
 • Zonnebril
  Op vakantie zal de zon fel schijnen, het is dan erg belangrijk dat je een zonnebril bij je hebt die je ogen kan beschermen tegen de felle zonnestralen.
 • Zonnebrandcrème
  Een goede zonnebrandcrème is belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon.
 • Scheermesjes en/of scheerapparaat
  Tijdens je vakantie wil je natuurlijk de mogelijkheid hebben om je lichaam te kunnen ontharen. Tijdens de vakantie mag namelijk een groot gedeelte van je lichaam weer gezien worden.
 • Verzorgingsproducten
  Haarproducten, make-up en andere verzorgingsproducten zijn onmisbaar om er tijdens je vakantie mooi en verzorgd uit te zien. Vergeet ook je tandenborstel en tandenpasta niet. Het is namelijk erg vervelend als je de eerste avond pas merkt dat je deze bent vergeten en de winkels al dicht zijn.
 • Stranden in NederlandBril en/of lenzen
  Als je een bril of lenzendrager bent, is het aan te raden om alle benodigdheden mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een extra lenzendoosje en vloeistof en aan je brillendoosje.
 • De juiste kleding en schoenen
  Neem de juiste kleding en schoenen mee in je koffer. Denk hierbij aan leuke jurkjes en broekjes, maar ook aan een extra vest voor als je tijdens de koele nachten nog een strandwandeling wilt maken. Omdat je nooit weet met wat voor weer je te maken krijgt, is het zeker handig om ook wat warmere kleding bij je te hebben. Neem daarnaast fijne slippers en sandalen mee. Ben je van plan om veel te wandelen? Dan is het aan te raden om wandelschoenen mee te nemen. Op deze manier krijg je minder last van je voeten als je een lange tocht achter de rug hebt.
 • Medicijnen
  Natuurlijk hopen we dat je niet ziek wordt tijdens je vakantie. Maar als dit toch gebeurt, is het aan te raden om de juiste medicijnen bij je te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diarreeremmers en paracetamol. Ook is het handig om bijvoorbeeld pleisters en een thermometer bij je te hebben.
 • Spullen als je kinderen hebt
  Als je kinderen hebt, dan zijn er extra zaken die je mee moet nemen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan luiers, billendoekjes en andere verzorgingsproducten zoals een speciale zonnebrandcrème voor kinderen. Ook is het verstandig om een nachtlampje bij je te hebben en natuurlijk spullen waarmee de kinderen zich in het zwembad kunnen vermaken. Het is ook handig om een waterdicht rugzakje bij je te hebben om mee te nemen naar het strand. Hier kun je dan eventueel een flesje water en koekjes in meenemen die ze tijdens het spelen op het strand kunnen eten.

Dankzij bovenstaande inpaklijst zal je geen belangrijke zaken meer vergeten voor je zon, zee en strandvakantie. Probeer al op tijd te beginnen met het pakken van je koffer zodat je er niet op het allerlaatste moment achter komt dat je bepaalde spullen niet in huis hebt. Door op tijd te beginnen met het voorbereiden voorkom je dat jij je huis met een druk gevoel verlaat. Begin op tijd met het pakken van je koffer zodat jij je vakantie al ontspannen kunt laten starten onderweg naar het vliegveld. Wij wensen je een heerlijke vakantie!