(advertentie)

Skiën op de Belalp in Wallis - Zwitserland

Belalp in Wallis

Als u op zoek bent naar een sneeuwzeker skigebied dat overzichtelijk genoeg is om kinderen mee te nemen en tegelijk voldoende uitdaging biedt voor ervaren skiërs, dan is de Belalp een ideale mogelijkheid. Gelegen op 2.100 meter in het Unesco werelderfgoed van het Aletschgletschergebied in Wallis is de Belalp een adembenemend mooie plek in de Zwitserse alpen die garant staat voor een heerlijke skivakantie. Bekijk ook aan de rechterkant van deze pagina de beste aanbieders van populaire wintersportvakanties.

Wintersport met skipas boeken?

Autovrij

De Belalp is autovrij en biedt door de hoge ligging van 2.100 tot 3.100 meter een adembenemend mooi uitzicht op 17 bergtoppen van meer dan 4.000 meter hoog en op de beroemde Aletschgletscher, met 23 km de langste gletsjer van de Alpen.

Skiën op de Belalp

Belalp skipisteAls skigebied biedt de Belalp 60 km pistes en 11 skiliften, waaronder de langste zespersoons stoeltjeslift van Zwitserland die u comfortabel en beschut tegen de kou naar 2.500 meter hoogte brengt. De Belalp is ideaal voor gezinnen met kinderen omdat het een overzichtelijk gebied is en door de kindvriendelijke skischool. Ook voor goede skiërs is er voldoende uitdaging te vinden; op de Belalp bevindt zich één van de mooiste zwarte pistes van Wallis (klik op de foto).

Chalet huren op de Belalp

Lijkt de Belalp u een goede bestemming voor een heerlijke skivakantie en zou u een chalet willen huren, neem dan een kijkje op de site van Chalet Bergfrieden.