(advertentie)

Vakantie Amerika, van een groepsreis tot een zonvakantie!

Florida

Op zoek naar een leuke en voordelige rondreis in Amerika oftewel de Verenigde Staten? Ontdek het gigantische continent Amerika, van prachtige stranden tot geweldige natuurgebieden. Bezoek Florida, Miami, New York en zoveel meer! De beste manier om Amerika te ontdekken is met een rondreis, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, van kamperen tot een super lux hotel in Las Vegas. Ontdek het grote aanbod naar Amerika bij onze reisorganisaties!

Heerlijk op vakantie naar de zon!

Op vakantie naar een verre bestemming?

Kies je droomvakantie naar Amerika!

Naast Amerika/verenigde staten is een vakantie Canada ook een echte aanrader!

Vakantie mogelijkheden in Amerika

Doordat een vakantie naar Amerika een vakantie is naar een gigantisch continent, met tijdverschillen, verschillende klimaten, verschillende natuurgebieden en uiteenlopende steden is er een immens aanbod aan vakantie mogelijkheden, welke past nou bij jou?
Een autotrip is een veel geboekte vakantiesoort in Amerika. Een autotrip in Amerika geeft jou de mogelijkheid Amerika op je eigen tempo te ontdekken, ook geeft het je de mogelijkheid zelf te bepalen wat je allemaal gaat doen!

Nog een vakantiesoort is een campertrip door Amerika. Een campertrip ook wel bekend als “freewheelen” is het bestellen van een vliegticket naar Amerika, misschien een eerste overnachting in een hotel en daarna vrij reizen door Amerika met een gehuurde camper. Dit kan je allemaal laten regelen door een van onze aanbieders.

Een citytrip in Las Vegas of New York is ook een leuke mogelijkheid voor een vakantie Amerika. Bezoek bijvoorbeeld een paar dagen Las Vegas, een paar dagen New York en misschien nog veel meer steden/gebieden!

Overige mogelijkheden voor vakanties in Amerika zijn:

  • Een rondreis
  • Een Fly Drive vakantie
  • Een groepsreis
  • Vliegticket + hotel en verder alles zelf regelen
  • Een heerlijke cruise
  • Golfvakanties
  • Wintersporten
  • Een villatrip
  • Zonvakantie

Een vakantie Amerika boeken?

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden voor vakanties in Amerika, oriënteer je daarom goed bij onze aanbieders, misschien is het zelfs wat voor je om een offerte op maat aan te vragen.