(advertentie)

Vakantie in Suriname

Stedentrip Paramaribo SurinameSuriname is een republiek in Zuid-Amerika. Tot 1975 was Suriname een onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, je ziet nog veel van de invloed van Nederland in het land. Suriname is ongeveer vier keer zo groot als Nederland, maar er wonen ongeveer 34 keer zo weinig mensen. Het land heeft een inwonersaantal van 534.541 mensen. De hoofdstad van Suriname is Paramaribo, hier woont de helft van het totale aantal inwoners van Suriname.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Landschap van Suriname

Het landschap bestaat uit een berggebied, laag golvend gebied en een kustgebied. Suriname bestaat voor 80% uit regenwoud, waar het vrijwel niet mogelijk is om te wonen. Het regenwoud van Suriname maakt deel uit van het Amazonegebied. Hierdoor is het regenwoud erg geliefd als studieoord voor biologen van over de hele wereld.

Op vakantie in Suriname

Een vakantie in Suriname wordt steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van het land. Vooral voor natuurliefhebbers in Suriname de ideale bestemming. Maar ook Paramaribo is in de laatste jaren ontwikkeld tot een goede stad voor een vakantie. Veel toeristen komen naar de stad om vanuit daar de rest van het land te bekijken.

 

photo by: photo RNW.org

Lees meer over het onderwerp "Suriname"
Stedentrip naar Paramaribo

Stedentrip naar Paramaribo

Paramaribo is een levendige, kleurrijke stad en de hoofdstad van Suriname. Paramaribo heeft toeristen veel te bieden. Het land heeft een bijzondere geschiedenis, dit komt onder andere doordat Suriname vroeger een kolonie was van Nederland. Dat is nog steeds terug…

Lees verder
SRC Reizen

SRC Reizen

Méér zien met SRC-reizen! Ontdek méér van de wereld en bezoek niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels met SRC Reizen! Door de enthousiaste verhalen van ervaren reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven. De mooiste reisroutes, héél veel is bij de reissom inclusief, de beste reisleiders en gidsen, goede prijs-kwaliteitsverhouding, vele tevreden reizigers en al ruim 34 jaar betrouwbaar.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Op vakantie naar een verre bestemming?

Direct bekijken Lees meer
zonvakantie