(advertentie)

Taalreizen naar Spanje

Las Ramblas Barcelona

Spanje is voor zowel Nederlanders als mensen uit de gehele wereld een top vakantie bestemming. Zeker onder Europeanen is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen. Zowel het vasteland als de Spaanse eilanden trekken jaarlijks vele toeristen. Steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla of Granada ontvangen jaarlijks vele bezoekers, maar ook de landschappen in de buurt van Conil, Tenerife of in de Pyreneeën zijn toeristische trekpleisters en natuurlijk niet te vergeten de schitterende stranden in Málaga of Alicante. Voor veel Nederlanders is Spanje een populaire vakantiebestemming mede door de geografische ligging ten opzichte van Nederland en de daarbij komende relatief goedkope kosten van reizen.

Vakantie boeken in Spanje?

Populaire taalreis bestemming

Voor mensen die graag de Spaanse taal willen leren spreken is Spanje bij uitstek de optimale bestemming voor een taalreis. Natuurlijk zijn er met de Spaanse taal ook andere mooie mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Argentinië, Peru of Mexico, maar wil je graag het echte Spaans van Spanje leren, dan is spanje zelf dé beste locatie.

Spanje heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot één van de meest populaire taalreis bestemmingen ter wereld en dat is niet voor niets. Naast de schoonheid van het land en de wereldwijde interesse in de Spaanse taal staan Spanjaarden zelf ook bekend om hun gastvriendelijkheid, gezelligheid en openheid. Dat is ook de reden dat veel mensen die Spanje kiezen als taalreis bestemming kiezen voor accommodatie bij een gastgezin. Op deze manier krijg je naast het leren van de taal ontzettend veel mee van de cultuur van Spanje.

Verschillende bestemmingen in Spanje

Zie jij jezelf het liefst studeren in de Spaanse metropool Madrid, of zit je liever in één van Spanje’s meest gezellige studentensteden Granada? Er zijn vele mogelijkheden als je Spaanse les in Spanje gaat volgen zoals: Madrid, Granada, Barcelona, Salamanca, Tenerife, Valencia, Malaga, Ibiza of Cadiz.

Niveau en duur van de cursus

Een Spaanse taalcursus in Spanje kun je geheel afstemmen op jouw eigen kennis van de taal. Spreek je de taal nog helemaal niet, dan begin je vanaf het begin, spreek je al wel wat Spaans, dan kun je van te voren een intakegesprek doen, waarbij je kennis getest wordt. Zo wordt er precies ingesprongen op je niveau en kun je vanaf daar verder. Bij het volgen van een taalcursus zijn vele mogelijkheden. Als je wilt, kun je een intensieve cursus van een week nemen, waarbij je één op één lessen krijgt. Hierbij moet je natuurlijk uitgaan dat het wat meer zal kosten als wanneer je klassikale lessen neemt. Bij klassikale lessen leer je tevens ook medestudenten uit allerlei andere landen kennen, waardoor je meteen mensen ontmoet waar je eventueel na schooltijd mee kunt optrekken.

Wil je de taal echt goed leren spreken, dan zul je waarschijnlijk met een weekje Spaanse lessen niet ver komen. Het mooie is dat je zelf doelstellingen kunt maken en zelf kunt bepalen of je nou 1 week of misschien 6 maanden Spaanse lessen in Spanje volgt.