(advertentie)

Een jongerenvakantie naar Ibiza

Ibiza jongerenvakantie strand

Ibiza staat bekend als hét partyeiland van Europa met een bruisend uitgaansleven en ontzettend veel hippe clubs. Dit Spaanse eiland in de Middellandse zee is 575 km2 groot en een perfecte bestemming voor een jongerenvakantie. Ibiza heeft een kustlijn van ruim 240 km met hagelwitte stranden en een prachtig blauwe zee. Het eiland weet je meteen te betoveren. Je kunt er feesten totdat je er bij neervalt. Een jongerenvakantie naar Ibiza kan uit meer bestaan dan enkel zon, zee en strand. Er worden veel excursies op Ibiza georganiseerd en er zijn verschillende steden die leuk zijn om te bezoeken. Huur een dag een scooter en ontdek het hele eiland. Neem dan zeker een kijkje op een hippiemarkt voor leuke souvenirs en hippiespullen. De meeste jongeren komen naar Ibiza voor de hippe clubs en feesten. Populaire bestemmingen voor een jongerenvakantie naar Ibiza zijn San Antonio en Palaya d’en Bossa. Prachtige badplaatsen met beide hun eigen strand en uitgaansgelegenheden. Kortom, wil je een vakantie lang feesten, verschillende clubs en stranden zien en daarnaast ook nog wat te doen hebben? Dan is een jongerenvakantie naar Ibiza echt iets voor jou!

Vakantie boeken in Spanje?

Feesten op Ibiza

Feestgangers kunnen zich op Ibiza helemaal uitleven. Feesten op Ibiza kan altijd, 24/7. Op heel Ibiza vind je verschillende clubs, feesten en andere uitgaansgelegenheden. De bekendste clubs op het eiland zijn Pacha en Amnesia, hier vind je altijd de hipste feesten op Ibiza en gaat het tot in de vroege uurtjes door. Houd er rekening mee dat je voor zowel de Pacha als Amnesia van te voren kaartjes moet kopen. Aan de deur zijn de entreetickets vaak duurder. Een andere locatie waar je flink kunt feesten is Bar Street. Bar Street is enorm populair onder Nederlandse jongeren. Op Bar Street vind je veel Hollandse kroegen, met echte Hollandse gezelligheid en uiteraard de Nederlandse snacks. Veel bekende DJ’s komen naar Ibiza om een set te draaien. Er draait altijd wel ergens een top DJ die jou een onvergetelijke jongerenvakantie naar Ibiza kan bezorgen! Het is misschien wel duidelijk, feesten op Ibiza kan altijd, iedere dag! Tijdens een jongerenvakantie naar Ibiza hoef je je geen moment te vervelen. Clubs, discotheken, megafeesten, kroegjes, het eiland heeft het allemaal!

Mooiste stranden

Een jongerenvakantie naar Ibiza bestaat naast stappen en feesten ook uit relaxen en bijkomen op het strand. Dit kan perfect op één van de vele mooie stranden van het eiland. Jaarlijks krijgen een aantal stranden ‘de blauwe vlag’ van de Europse Unie, dit betekent dat het schone en veilige stranden zijn. Een prettig idee na een avondje feesten op Ibiza! Eén van de mooiste stranden van het eiland is Playa d’en Bossa. Dit langste zandstrand is altijd erg druk en gezellig. Hier zijn altijd veel jongeren te vinden. Tijdens je jongerenvakantie naar Ibiza moet je ook zeker een zonsondergang meemaken. Romantisch met je net opgeduikelde liefde of gewoon lekker met vrienden. Café del Mar is een populaire plek om de zon onder te zien gaan. Op de vele mooie stranden kan je ook genoeg wateractiviteiten doen. Varen op een banaan, jetski’s huren, het kan allemaal.

San Antonio en Palaya d’en Bossa

Es Vedra Ibizi strandPopulaire bestemmingen voor een jongerenvakantie naar Ibiza zijn San Antonio en Palaya d’en Bossa. Deze badplaatsen hebben hun eigen strand en eigen uitgaansgelegenheden. In San Antonio en Palaya d’en Bossa worden de vetste feesten op Ibiza georganiseerd en vind je de meeste clubs en discotheken. Naar deze populaire badplaatsen komen jaarlijks veel jongeren genieten van een welverdiende vakantie. Overdag is het oude centrum van Ibiza-Stad, D’Alt Vila een aanrader. Deze oude stad is omringd door oude stadsmuren. Je kan er heerlijk slenteren door de steegjes en langs hippe boetiekjes. Een andere leuke activiteit voor overdag is een hippiemarkt bezoeken. Eén van de bekendste hippiemarkten op Ibiza is Las Dalias in hippiedorp Sant Carles de Peralta. Op Las Dalias vind je de hipste souvenirs, kettingen en hoeden.

Jongerenvakantie naar Ibiza boeken? Aanbiedingen bekijken

Excursies op Ibiza

Ieder jaar komen er veel jongeren feesten op Ibiza, maar je kan meer op dit eiland. Er worden veel excursies op Ibiza georganiseerd. Aan het strand van Ibiza kan je echt van alles doen. Varen met een speedboot, wakeboarden, waterskiën. Populaire excursies op Ibiza zijn quad rijden, een jeepsafari, parasailing en een eilandtour. Ook worden er veel bootexcursies aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld de onderwaterwereld bewonderen met een glasbodemboot, of met een catamaran naar de eilanden in de buurt: Formentera en Es Palmador. De meest gewilde excursies op Ibiza onder jongeren zijn de banana boot en jetskiën. Hiermee vaar je super hard over het water en scoor jij punten bij je vrienden! Met al deze excursies beleef je gegarandeerd een onvergetelijke jongerenvakantie naar Ibiza.

Enkele populaire reisorganisaties die een jongerenvakantie naar Ibiza organiseren zijn:

Tip: Bekijk de pagina over Reisorganisaties en ontdek welke organisatie jouw ideale jongerenreis aanbiedt!

Lees meer over het Spaanse eiland Ibiza.

photo by: Josep