(advertentie)

Vakantie in Singapore

Vakantie in SingaporeRepubliek Singapore, voor ons bekend als Singapore, is een land in Azië. Het land bestaat uit ongeveer 60 eilanden. De grootste eilanden van het land zijn Singapore, Jurong, Tekong, Ubin en Sentosa. Het hoofdeiland is Singapore en hier vind je ook de hoofdstad, het gelijknamige Singapore. Oftewel de hoofdstad van Singapore is Singapore.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Dit eiland is verbonden met het vasteland door een brug in het noordwesten en een dam in het noorden. Sinds 9 augustus 1965 is Singapore een onafhankelijke republiek. Ieder jaar vieren ze op deze dag de onafhankelijkheid met de National Day Parade.

Welvarend land

Sinds het eind van de vorige eeuw is Singapore uitgegroeid tot één van de meest welvarende landen ter wereld, terwijl tot halverwege de vorige eeuw Singapore een land was waar veel armoede heerste, net als veel andere Aziatische plekken in die tijd. Deze ontwikkeling heeft als gevolg gehad dat een groot gedeelte van de natuurgebieden en diersoorten zijn verdwenen. Het Bukit Timah Nature Reserve is het nog enige bestaande regenwoud. Het land bestaat nog voor ongeveer 23% uit bossen en natuurreservaten, deze vind je voornamelijk aan de kustlijn van het hoofdeiland Singapore.

Op vakantie in Singapore

Door de grote ontwikkeling die Singapore (stad) heeft doorgemaakt is de stad nu één van de veiligste en schoonste steden ter wereld. Het land zelf staat bekend om de mooie skyline en de vele industrieterreinen. Maar naast deze stad heeft het land nog veel meer te bieden. Zo kun je er erg goedkoop winkelen in de grote winkelcentra en kleine winkeltjes en markten. Andere bezienswaardigheden in Singapore zijn Sentosa Island, Singapore Zoo, Singapore Flyer, Marina Bay Sands, Mount Faber en Kong Meng San Phor Kark See tempel.

Strandvakantie Singapore

Bij Singapore denk je misschien aan de enorme hoofdstad en indrukwekkende skyline, maar Singapore heeft ook prachtige stranden. Een van de mooiste stranden van Singapore is East Coast Park. Het welvarende land heeft een tropisch klimaat. De temperaturen dalen niet onder de 24 graden en de zeetemperatuur is gedurende het hele jaar niet kouder dan 27 graden. Kortom, wordt je volgende vakantie een strandvakantie Singapore?

Vakantie Singapore en Maleisië of Bali

Een vakantie naar Singapore wordt veel gecombineerd met een vakantie naar Maleisië of Balie. Ontdek de natuur en verblijf in de Jungle tijdens je vakantie naar Singapore en Maleisië. Populaire vakanties naar Singapore en Maleisië zijn:

 

Photo by: Nicolas Lannuzel

 

Lees meer over het onderwerp "Singapore"
Geniet van de natuur in Singapore

Geniet van de natuur in Singapore

In Singapore is een hoop te zien en te beleven. Je kunt er heerlijk winkelen op de marktjes en in de winkelcentra. Daarnaast kun je van plaatselijke specialiteiten genieten in een van de vele eetgelegenheden. Maar wat moet je doen als…

Lees verder
Trivago

Trivago

Via Trivago vind je gemakkelijk hotelkamers over de hele wereld voor de laagste prijs! Op Trivago.nl vind je de prijzen van de verschillende aanbieders, zoals Booking.com, Expedia en nog veel meer. Daar worden de prijzen van getoond zodat jij makkelijk en snel de goedkoopste aanbieding vindt.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Op vakantie naar een verre bestemming?

Direct bekijken Lees meer