(advertentie)

Kitesurfen in Portugal, de vakantie van je dromen!

Kitesurfing vakantie

Alhoewel het nog een tijd kan duren voordat het zover is, is het nooit het verkeerde moment om te dromen… Dagen wegdromen bij de mooiste plekken, sporten en tegelijkertijd genieten van de warme zon op je gezicht? Ga dan voor een kitesurf vakantie. In Portugal kun je deze zomer de ultieme vakantie meemaken en kite over de prachtige golven. Geen ervaring met deze sport? Geen zorgen, want met de verschillende lessen die je dagelijks kunt volgen kun je aan het eind van deze week je eerste golven pakken op de zee. Wat je kunt verwachten van deze vakantie lees je hieronder!

Zin in een vakantie naar Portugal?

Activiteiten

Een week op vakantie niet alleen om te relaxen, maar ook om een hoop gave activiteiten te ondernemen. Het merendeel van je vakantie bestaat uiteraard uit kiten, waarbij je je laat voortbewegen door een kite over de Portugese golven. In deze week heb je meer dan genoeg tijd om op het bord te komen en je eerste meters te maken met serieuze windkracht in de kite! Je kunt deze activiteit ook afwisselen met bijvoorbeeld surfen of suppen, waarbij je op een plank kunt peddelen op het water. Wil je af en toe wat anders doen dan op het water bevinden? Dan kun je zelfs mountainbiken in de omgeving waardoor deze week nooit zal vervelen.

Kosten

Er zijn verschillende pakketten die je kunt afnemen voor de perfecte kite vakantie. De prijzen beginnen vaak al vanaf € 549 per week en kunnen oplopen naar eigen inzicht. Je kunt bijvoorbeeld extra activiteiten bijboeken waardoor de kosten hiervan ook op zullen lopen. Je kunt bijvoorbeeld naast een kite vakantie, waar je dus voornamelijk doet aan kitesurfing, ook kiezen voor een mix bestaande uit een kite en surf pakket waardoor je van verschillende sporten kunt genieten. Het materiaal en accommodatie op deze vakanties is vaak inbegrepen, waardoor je over niet veel na hoeft te denken. Behalve je gezellige humeur, lekker eten en leuke mensen om je heen.

Kitesurf vakantie in Portugal

Voordelen

Waarom je dit jaar moet gaan voor een actieve vakantie in plaats van een luier vakantie is helemaal aan jezelf. Maar een sport vakantie, midden in de natuur in een warm land geeft gegarandeerd nieuwe inzichten in het leven en zal ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je weekje vakantie. Wat dacht je van een dagje kite in de zon, vervolgens rondom het kampvuur genieten van de mooiste liedjes en de fijne mensen om je heen en dit maar liefst 7 dagen lang. Reken er maar op dat je gemiddeld zo’n 15 uur semi-privé lessen kunt krijgen en daarnaast ook kunt oefenen met je nieuwe vrienden.