(advertentie)

Een weekendje weg in Nederland

Mooie duinen in het zonnige Zeeland

Een weekendje weg helpt je vaak om even aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Misschien heb je een baan waar je meer dan 40 uur per week mee bezig bent, een druk gezinsleven of een heftige gebeurtenis meegemaakt. Wat de reden ook is, een weekendje weg kan helpen om jezelf weer even op te laden. Dus, pak je weekendtas en stap in de auto. Heb je zelf geen auto? Kies er dan voor om een auto te huren en gaan! Weet je niet waar je naar toe wil gaan? Wij helpen je met kiezen.

De leukste vakantieplekken in Nederland!

Stedentrip in Nederland

Bij een stedentrip denk je vaak aan een lang weekend naar een Europese hoofdstad. Berlijn, Barcelona, Parijs of London. Maar ook in Nederland zijn talloze leuke steden geschikt voor een weekendje weg. Het voordeel is dat je er gemakkelijk met de auto heen rijdt en geen dure vliegtickets hoeft te boeken. Combineer cultureel Maastricht met een natuur wandeling in Limburg, of ga shoppen in Amsterdam. Liever naar het noorden van het land? Leeuwarden of Groningen zijn ook twee prachtige culturele steden waar je je hart kunt ophalen.

Duurzaam en voordelig met de trein

Ga je een weekendje weg in Nederland? Dat kan gemakkelijk met de trein! Reizen met de trein is duurzaam én voordelig met de abonnementen van NS Flex. Bekijk hier de abonnementen van NS Flex voor jouw dagje uit.

Ontspannen wellness-weekend

Behoefte aan een relax weekendje? Het kan je helpen jezelf weer op te laden en klaar te maken voor een nieuwe werkperiode. Trakteer jezelf op een wellness-weekendje met verschillende zwembaden, massages of sauna’s. Eet een hapje en slaap vervolgens in een rustig huisje in het bos. Natuur en een groene omgeving helpen je rust te vinden. Slaap heerlijk bij en begin maandag weer fit aan een nieuwe werkweek.

De Zeeuwse kust

Naast een hitje van bløf, is het natuurlijk ook gewoon een heerlijke bestemming. Met een beetje geluk, heb je mooi weer en kun je lekker op het strand liggen. Maar ook bij iets kouder weer, zijn er genoeg andere dingen die je kunt doen. Maak een strandwandeling, drink warme chocolademelk met slagroom of kies voor een sportieve activiteit. De zee biedt voldoende mogelijkheden, zoals surfen of zeilen.

Weekendje pretpark

Een weekendje weg naar een pretpark is – zeker met kinderen – een leuk uitje voor gezinnen. Vaak zijn er vlak naast een pretpark ook veel huisjes te vinden om te huren. Zo heb je echt een weekend quality time met je gezin en rol je vanuit de achtbaan zo door je bed in. De Efteling of Walibi zijn natuurlijk bekende parken, maar ook de minder bekende pretparken zijn leuk. Denk aan Ponypark Slagharen, of dierentuinen zoals Burger’s Zoo.