(advertentie)

Vakantie in eigen land vieren

Offroad rijden

Steeds meer mensen vieren vakantie in ons eigen land. Dat is logisch, want er zijn veel leuke dingen te doen in Nederland. Het aantal vakanties in eigen land steeg afgelopen jaar met 3 procent, terwijl het aantal vakanties naar het buitenland afnam met 1 procent. Natuurlijk is ons strand aan de Noordzee een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder de Nederlanders die in eigen land op vakantie gaan. Lekker uitwaaien aan zee. Ook gaan mensen op vakantie vaak dagjes naar dieren- en attractieparken. Wil jij ook graag op vakantie in eigen land, maar wil je eens wat actievere en originelere dagjes uit? Dan hebben wij wat goede tips voor je.

De leukste vakantieplekken in Nederland!

Op vakantie met vrienden: offroad rijden

Ga je dit jaar op vakantie met vrienden in Nederland? Dan ben je vast op zoek naar een stoere activiteit. Een leuke dag in de zon die je bijvoorbeeld met een lekkere barbecue kunt afsluiten. Een leuk idee is dan om te gaan offroad rijden. Lekker met een stoere terreinwagen crossen over schuine vlakken, steile hellingen en diepe modderkuilen. Pas op; de kans dat je vies wordt is erg groot! Maar dat levert vaak juist alleen maar meer plezier op. Neem dus wel een setje oude kleren mee op vakantie!

Vakantie met je gezin: naar een klimpark

Ga je met het hele gezin of misschien wel met de hele familie op vakantie in eigen land? Dan ga je waarschijnlijk al naar een aantal attractieparken of dierenparken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar heb je al eens aan een klimpark gedacht? Hier kan jong en oud zich vermaken. Er zijn op verschillende niveaus mogelijkheden. De kleintjes hebben een eigen parcours en de echte durfals kunnen helemaal tot boven de boomtoppen klimmen om vervolgens via een zipline naar beneden te tokkelen. Een echt leuk avontuur voor het hele gezin!

Op vakantie met je vriend of vriendin: een leuke workshop

Ga je romantisch met je vriend of vriendin op vakantie? Erg leuk. Lange strandwandelingen, lekker uit eten… Geef je vakantie eens een leuke twist en ga bijvoorbeeld een workshop doen! Er zijn talloze soorten workshops. Denk aan een kookworkshop, waar je bijvoorbeeld samen leert om de lekkerste pasta of sushi te maken; iets wat je thuis ook nog eens uit kunt proberen. En een kookworkshop is daarnaast ook nog eens erg romantisch. Je leert elkaar beter kennen en deelt een leuke ervaring. Iets leuks om later op terug te kijken!

Duurzaam en voordelig met de trein

Ga je erop uit in Nederland? Dat kan gemakkelijk met de trein! Reizen met de trein is duurzaam én voordelig met de abonnementen van NS Flex. Bekijk hier de abonnementen van NS Flex voor jouw dagje uit.