(advertentie)

Met kinderen op vakantie in Nederland

Kinderen vakantie

Een van de goede redenen om op vakantie te gaan in Nederland, is dat er hier uitstekende mogelijkheden zijn voor een geslaagde kindervakantie. Er zijn mooie vakantieparken en kinderhotels met top faciliteiten voor jonge gezinnen. De kinderpret begint meteen bij aankomst, vanwege de leuke recreatiefaciliteiten. Daarbij is Nederland rijk aan vele pretparken, dierentuinen, zwemparadijzen en out- en indoor speelparadijzen! Er zijn altijd mogelijkheden genoeg voor leuke uitstapjes.

De leukste vakantieplekken in Nederland!

Een kindervakantie op een vakantiepark in Nederland

In elke regio van ons land liggen voortreffelijke vakantieparken van gerenommeerde aanbieders. Deze vakantieparken blinken uit in kindervoorzieningen en recreatiefaciliteiten, hoewel er van park tot park uiteraard wel verschillen kunnen zijn. Wat past het beste bij jullie? Een vakantiepark met een gaaf zwemparadijs is altijd een garantie voor dolle kinderpret. Op veel parken vind je indoor speelparadijzen, kinderclubs en tienerclubs, waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Heb je kleine kinderen, dan zoek je mogelijk wat rustigere activiteiten, zoals een kleine speeltuin en een eenvoudig zwembad met kinderbadje. Er is keuze genoeg aan leuke vakantieparken!

Duurzaam en voordelig met de trein

Ga je met de kinderen naar een pretpark? Dat kan gemakkelijk met de trein! Reizen met de trein is duurzaam én voordelig met de abonnementen van NS Flex. Bekijk hier de abonnementen van NS Flex voor jouw dagje uit.

Overnachten bij uw favoriete pretpark!

In Nederland liggen vele leuke pretparken. Wil je verzekerd zijn van een onvergetelijke kindervakantie in Nederland, dan is het een goed idee om vlak bij een pretpark te overnachten. Diverse pretparken bieden hun eigen overnachtingsmogelijkheden aan. Dit zien we bijvoorbeeld bij de Efteling. Pal naast de Efteling liggen twee vakantieparken en een hotel. Maar ook op enkele minuten rijden vind je interessante vakantieparken. Andere themaparken en pretparken met overnachtingsmogelijkheden zijn Safari Park Beekse Bergen, Attractiepark Duinrell en Attractiepark Slagharen. Met een overnachting op een van deze locaties kan je kindervakantie in Nederland niet stuk!

Kinderhotels in Nederland

Kinderen, SpelenHet klinkt cliché, maar het is daardoor niet minder waar; ‘Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben ook de ouders een leuke vakantie!’ Veel hotels beschikken over een kinderhoekje of een speeltuintje, maar dat is voor de kinderen niet genoeg om een onvergetelijke tijd te beleven. Gelukkig is de keuze aan echte kinderhotels in Nederland groot. In deze hotels vind je uitgebreide speelplekken, een binnenzwembad met waterattracties en ook kinderanimatie ontbreekt hier niet. Daarbij zijn er in de hotels ook speciale familiekamers, die perfect zijn afgestemd op de vakantiewensen van gezinnen met kinderen!