(advertentie)

Dagje Dolfinarium in Harderwijk

Spetterplezier in het Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is de ideale plek voor een dagje (en eventueel ook een nachtje) uit. Een dagje naar het Dolfinarium is een bijzondere ervaring, en dat gewoon in Nederland. Laat je kinderen op een speelse manier leren over en kennismaken met de bijzondere dierenwereld! Ontmoet de dieren in het echt en beleef de dag van je leven!

De leukste vakantieplekken in Nederland!

De hele dag door worden er door verschillende dieren shows gegeven, onder andere door walrussen en dolfijnen. Tijdens een dagje Dolfinarium in Harderwijk is er dus genoeg te zien! Je kan lekker door het park wandelen en genieten van de zeeleeuwen, bruinvissen, haaien en zeehonden. Ben je moe van het lopen, dan kun je even lekker uitrusten in een van de cafeetjes of restaurants.

VIP ontmoetingen in Harderwijk

In het Dolfinarium is het mogelijk om een speciaal moment te hebben met een dolfijn of een zeeleeuw! Je mag meekijken met een training en je kan al je vragen stellen aan de trainers. Ook mag je met deze fascinerende dieren op de foto. Een leuk souvenir om mee te nemen naar huis.

Dromen bij dolfijnen in het DolfinariumDolfijnen Dolfinarium

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar is er een speciaal programma georganiseerd: ‘Dromen bij Dolfijnen’. Het programma begint op het moment dat het park dichtgaat en eindigt wanneer het park de volgende ochtend weer opent. Er zijn dus geen andere bezoekers meer, je bent als een van de weinigen nog bij de dolfijnen! Het programma zit vol met activiteiten en je loopt met de trainers mee. Wat je precies gaat doen is een verrassing. ’s Avonds mag je slapen achter het glazen raam waar de dolfijnen langs zwemmen. Een unieke belevenis!

Zwemmen met de dolfijnen in het Dolfinarium

Heb je altijd al dolfijnen van heel dichtbij willen zien? Dit kan tijdens een dagje Dolfinarium in Harderwijk! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen buiten met de dolfijnen spelen in het programma: ‘Dichter bij Dolfijnen’. Je krijgt een wetsuit aan en de trainer leert je een handgebaar om de dolfijnen een kunstje te laten doen. Ook kijk je mee wanneer de dolfijnen gevoerd worden. Als de dolfijnen het toelaten mag je ze aanraken, een bijzondere ervaring!

Duurzaam en voordelig met de trein

Ga je naar het Dolfinarium? Dat kan gemakkelijk met de trein! Reizen met de trein is duurzaam én voordelig met de abonnementen van NS Flex. Bekijk hier de abonnementen van NS Flex voor jouw dagje uit.

photo by: Tambako, Robert