(advertentie)

Dit zijn de leukste uitjes voor buiten!

Uitjes_met_kinderen_NapPas

De lente is in aantocht. Dit betekent dat de dagen steeds weer langer gaan worden en het de hoogste tijd wordt om er lekker met het gezin buiten, op uit te gaan. Naast dat buiten zijn gewoon heel leuk is, is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Zo heeft de buitenlucht een positieve werking op het korte termijn geheugen, wordt het immuunsysteem verhoogd en het cortisol niveau verlaagd, wat voor minder stress zorgt. Er zijn onwijs veel verschillende mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Lees dan ook snel verder voor de leukste uitjes voor buiten!

De leukste vakantieplekken in Nederland!

Urenlang plezier op het strand en in het bos

Op zoek naar een uitje die leuk is voor het gehele gezin? Zodat niet alleen de kinderen, maar ook jullie als ouders lekker kunnen genieten? Een bezoek aan het strand of bos is altijd succesvol. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken en ook voor de ouders zijn dit aangename plekken. Bovendien is het nog geheel gratis ook! Daarnaast zijn er tegenwoordig ook veel klimbossen voor de avontuurlijke gezinnen. Hier kun jullie als gezin klimmen en klauteren over de verschillende parcours, klimmuren, ladders en touwbruggen. Alles wordt uit de kast gehaald om de sportieve kant van het gehele gezin naar boven te halen.

Duurzaam en voordelig met de trein

Ga je erop uit? Dat kan gemakkelijk met de trein! Reizen met de trein is duurzaam én voordelig met de abonnementen van NS Flex. Bekijk hier de abonnementen van NS Flex voor jouw dagje uit.

Kinderen en dieren

Kinderen worden omringd door en groeien op in een wereld vol dieren. Dit kunnen zowel echte dieren zijn als dieren in films en boeken. Beesten kunnen een positief effect hebben op kinderen. Een bezoekje aan de dierentuin is dan ook altijd goed en leuk! Van apen tot leeuwen, in de dierentuin vind je veel verschillende beesten. Zo loop je lekker rond in de buitenlucht en leert je kind ook verschillende dieren te herkennen. Naast de dierentuin zijn er ook parken gericht op een specifiek diersoort. Hierbij kan gedacht worden aan een vlindertuin, roofvogelpark, reptielenhuis of de zeehonden opvang A Seal in Stellendam.

A Seal in Stellendam.

Uitrazen in een speel- of pretpark

Voor verschillende toestellen,  attracties, adrenaline kicks en een dag vol variatie, is een speel- of pretpark de ideale plek. Zo zijn er verschillende buitenspeeltuinen waar de kinderen zich een gehele dag kunnen vermaken in de buitenlucht. Voor een paar euro meer kun je met het gezin naar een van de vele pretparken in Nederland. Hierbij is er uiteraard onderscheid in prijs, kijkend naar de wat kleinere en grote parken.

Een dagje uit hoeft niet duur te zijn

Een dagje uit, kun je zo duur maken als je zelf wilt. Zo zijn er een hoop uitjes buiten te vinden die geheel gratis zijn. Daarnaast kun je ook voor slechts een paar euro, een dag lang plezier hebben. Gaan jullie als gezin graag veelvuldig op pad? Dan is korting op uitjes mooi meegenomen. Dit kun je eenvoudig krijgen door een abonnement te nemen op bijvoorbeeld de NapPas. Hiermee krijg je, voor een klein bedrag per jaar, korting op meer dan 250 verschillende uitjes. Deze korting kan wel oplopen tot zelfs 50% en is onder andere geldig op verschillende rondvaarten, klimbossen, dierentuinen, musea en speelparadijzen.