(advertentie)

The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon, Nederland

Hou jij van spanning en lekker griezelen? Ben je niet bang aangelegd? Breng dan eens een bezoekje aan The Amsterdam Dungeon! Beleef de donkere geschiedenis van Amsterdam en voel de rillingen over je rug lopen tijdens je bezoek aan de Dungeon. Zo bekijk je onder andere een martelkamer, wordt je berecht door de Inquisitie, moet je vluchten voor de heksenjacht en nog veel meer.

De leukste vakantieplekken in Nederland!

Duurzaam en voordelig met de trein

Ga je naar The Amsterdam Dungeon? Dat kan gemakkelijk met de trein! Reizen met de trein is duurzaam én voordelig met de abonnementen van NS Flex. Bekijk hier de abonnementen van NS Flex voor jouw dagje uit

Beleving in The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon bestaat uit 11 shows, de een nog gruwelijker dan de ander. De scenes worden gespeeld door 9 acteurs. Er wordt volop gebruik gemaakt van special effects om alles nog echter te laten lijken. Je gaat met een groep van maximaal 30 mensen de Dungeon in en bezoekt lopend alle shows. Elke show is weer anders, omdat er telkens mensen uit het publiek in betrokken worden. Kijk dus maar niet te bang, wie weet ben jij de volgende wel..

Wanneer je kaartjes voor de Amsterdam Dungeon online bestelt, krijg je korting. Een kaartje kost dan voor 5-15 jarigen €8,- en vanaf 16 jaar €12,-. Het is niet aan te raden om je kaartjes bij de ingang van de Amsterdamse kerkers te kopen, ze zijn dan namelijk 10 euro duurder.