(advertentie)

Rondreis Israël - de mooiste rondreizen

Jeruzalem Israël Jodendom

Een Israël rondreis is de droom voor heel veel mensen. Niet in het minst omdat er maar weinig landen in de wereld zijn die zo tot de verbeelding spreken als Israël. Duizenden jaren geschiedenis die overal in het land zichtbaar zijn en een enorme variatie aan culturen. Bekende Bijbels plaatsen zoals Jeruzalem, Kapernaüm, Tiberias en Bethlehem, maar ook de bruisende wereldstad Tel Aviv en de populaire badplaats Eilat. Door het uitstekende wegennetwerk en de beperkte afstanden is het land Israël uitstekend geschikt voor een prachtige rondreis.

Te veel om te zien in één rondreis

Kaart IsraëlOp Wiki Vakantie geven we u een eerlijk advies; Israël is een relatief klein land, maar er is zo veel te zien dat het onmogelijk is om alle bekende en interessante plaatsen in één rondreis te bezoeken. Dit ‘probleem’ is op twee manieren op te lossen; kies vooraf wat u absoluut wilt zien of ga gewoon vaker!

Gaat u voor de eerste keer naar Israël? Maak dan voor uzelf eerst een lijstje van plaatsen die u graag wilt bezoeken en onderwerpen die u interessant vindt. Houdt u van archeologie en van opgravingen? Of bent u misschien vooral geïnteresseerd in cultuur en natuur? Gaat u vooral om kennis te maken met het land van de Bijbel? Zodra uw wensen in grote lijnen duidelijk zijn kunt u het beste de aangeboden reizen van verschillende reisorganisaties bekijken en een keuze maken.

Om u te helpen bij deze keuze zetten we hier de mogelijkheden voor u op een rijtje!

Rondreizen in Israël

Voor een eerste kennismaking met Israël is een algemene rondreis een prima optie. Deze reizen zijn in het algemeen gunstig geprijsd en staan onder leiding van een ervaren Nederlandstalige gids. U heeft keuze uit rondreizen van verschillende lengte en kunt na afloop in de meeste gevallen nog verlengen met een fijne strandvakantie.

Bijbelse Israël rondreizen

Is Israël voor u het land van de Bijbel en wilt u graag de plekken zien waar de Bijbel over schrijft, zoals Jeruzalem, Megiddo, de Dode Zee, En Gedi, het meer van Tiberias, Kapernaüm, de velden van Efratha, de Karmel, de Jordaan en de Hermon? Kies dan een Israël rondreis van een christelijke reisorganisatie met gidsen die de Bijbelse plaatsen voor u laten ‘leven’! Wij adviseren:

  • Bijbelse Israël rondreizen van Goed Idee Reizen – Bekijken

Speciale rondreizen door Israël

Iedere reis naar Israël is natuurlijk speciaal, maar de onderstaande reisorganisaties hebben programma’s samengesteld die enigszins afwijken van de bekende routes en daardoor nog iets specialer zijn, met extra aandacht voor natuur, cultuur geschiedenis en lekker eten en drinken.

  • Twee opties voor een archeologisch avontuur van Djoser – Bekijken