(advertentie)

Jongerenreis naar Hongarije

Siófok, Hongarije

Hongarije is het ideale land voor een jongerenreis. Met name Siófok aan het Balatonmeer is de ideale bestemming voor een jongerenreis. Lekker uitgaan, liggen aan het strand en zwemmen in het lekker warme water, het kan er allemaal.

Heerlijk op vakantie naar de zon!

Siófok heeft een groot aanbod aan discotheken, terrasjes, cafés en bars. De bekendste is Renegade op de boulevard van Siófok. In Hongarije liggen de prijzen lekker laag, dus uitgaan in Siófok hoeft je helemaal niet veel geld te kosten. Enkele aanraders zijn:

  • Feestkasteel van Oranje
  • Flirt of the Palace
  • Havana
  • Aqua

Balaton Lake, Siofok, Hungary.

Het Balatonmeer

Aan het Balatonmeer kun je ook heerlijk relaxen. Het weer is er heerlijk en de omgeving prachtig. Ook kun je op het Balatonmeer je op allerlei manieren vermaken tijdens je jongerenreis, je kunt er namelijk waterfietsen, zeilen, surfen, varen et cetera. Aan het Balatonmeer hoef je je dus nooit te vervelen.

Wellness in Hongarije

In Hongarije zijn er talloze thermale bronnen, waarin je heerlijk kunt relaxen en bijkomen van het bruisende nachtleven. De wellnessbaden in Hongarije zijn ook nog eens goed voor je gezondheid, een echte aanrader voor elke deelnemer van een jongerenreis naar Hongarije dus!

Enkele populaire reisbureaus die jongerenreizen organiseren zijn:

photo by: Nobli