(advertentie)

Rondreis Griekenland - de mooiste rondreizen

Voordelen vakantie Griekenland

Hou je van Griekenland maar heb je Kreta wel gezien? Geen zin om twee weken aan het strand te liggen? Overweeg dan eens een mooie rondreis Griekenland en leer dit geweldige land op een andere manier kennen. Van de ruige bergen in het Noorden tot de mythische omgeving van de Peloponnesos. Van de indrukwekkende stad Athene tot het authentieke eilandje Aegina; met een Griekenland rondreis beleef je het allemaal.

Geniet van een vakantie in Griekenland!

Historische rondreizen Griekenland

Toen wij in Nederland bij wijze van spreken nog in dierenhuiden rondliepen was er in Griekenland al een hoogstaande beschaving waarvan de invloed tot op de dag van vandaag te zien is in vrijwel alle landen van Europa. In alle delen van het land zijn de overblijfselen van die indrukwekkende geschiedenis te zien en een rondreis Griekenland is de ideale manier om dat te ontdekken.

Tijdens zo’n historische Griekenland rondreis bezoek je uiteraard de Akropolis in Athene, maar ook Delphi, Nafplion, Sparta en Olympia. Laat je meeslepen door de mythologische verhalen over Herakles, over de Olympische Spelen of over koning Agamemnon in Mycene.

De natuur rondreis Griekenland

Griekenland is natuurlijk vooral bekend vanwege zonvakanties aan het strand. Begrijpelijk voor een land met meer dan 15.000 km kustlijn! Hagelwitte stranden, steile rotskusten en afgelegen baaien. Maar Griekenland is ook het land van ruige natuur, uitgestrekte bossen en bergen met eeuwige sneeuw. Tijden een rondreis Griekenland maakt u kennis met het land in Europa met de meeste variatie aan planten, dieren en landschappen.

Of gewoon lekker genieten

rondreis GriekenlandEen rondreis Griekenland kun je helemaal invullen naar je eigen wensen. Geniet van de gastvrijheid van de Griekse bevolking, probeer allerlei heerlijke gerechten zoals tzatziki, gyros, souvlaki en moussaka met een lekker glas ouzo, retsina of witte wijn. Bewonder die bekende wit met blauwe huisjes op een pittoresk eilandje waar je soms zomaar een ezel in een steegje tegenkomt. Ontdek in een prachtig bergdorpje hoe olijfolie wordt gemaakt. Een rondreis door Griekenland is genieten van een prachtig land en de goede dingen van het leven! Meer aanbiedingen op Fly-Drive rondreizen Griekenland. Bekijk ook de tips hieronder.

Rondreis Griekenland – tips

Eilandhoppen op maat

Eilandhoppen rondreizen in Griekenland

De meest populaire manier van rondreizen in Griekenland is het zogenaamde ‘eilandhoppen’. Afwisselend, avontuurlijk en voor ieder budget. Eilandhoppenopmaat.nl is dé specialist voor dit type rondreis.

TUI logo

Griekenland rondreizen – Tui

Reisorganisatie Tui biedt een aantal prachtige rondreizen in verschillende delen van Griekenland, van het ongerepte noorden tot het klassieke Athene en de Peloponnesos. Inclusief vlucht, verblijf en huurauto.

Djoser Groepsreizen

Rondreis Peloponnesos, Naxos, Santorini en Kreta – Djoser

Groepsrondreis van 20 dagen door Griekenland met de hoogtepunten van dit prachtige land. Combineer historie met cultuur, zon en lekker eten in een rondreis die u nergens anders kunt boeken dan bij Djoser.