(advertentie)

Vakantie in Brazilië

Rio de Janeiro stedentrip vakantieEr zijn maar weinig landen in de wereld met zoveel variatie en zoveel vakantiemogelijkheden als Brazilië. Het op vier na grootste land ter wereld dat de helft van Zuid-Amerika beslaat, 8.000 kilometer kustlijn heeft met de mooiste stranden en een enorme variatie aan natuur, bevolkingsgroepen, cultuur, muziek, eten en drinken. Een vakantie in Brazilië is dan ook gegarandeerd een belevenis om nooit meer te vergeten.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Eindeloze mogelijkheden voor een Brazilië vakantie

Brazilië is natuurlijk bekend om voetbal, samba en Rio de Janeiro, maar er is nog veel meer te zien! De Amazone is het grootste regenwoud ter wereld. De Cataratas do Iguaçu vormen de grootste waterval ter wereld. In het Noordoosten vind je stranden voor kitesurfen die in de wereldwijde top-10 staan van mooiste locaties. De Pantanal herbergt een ongekende pracht aan vogels, zoogdieren en vlinders. In het zuiden vind je de oorspronkelijke Gaucho’s en in het Noorden bijzondere Afrikaanse invloeden. Het is bijna teveel om op te noemen!

Kies je voor een vakantie in Brazilië dan zul je merken hoe vriendelijk en gastvrij de mensen zijn en hoe heerlijk het eten en drinken is! Het is een genot om in dit land rond te reizen en veel toeristen komen dan ook terug voor een tweede of derde keer.

photo by: Otavio Nogueira

Lees meer over het onderwerp "Brazilië"
Bezoek de Iguazú watervallen

Bezoek de Iguazú watervallen

Probeer het je eens voor te stellen: 12 miljoen liter per seconde over een lengte van 2,7 km. Ruim 300 grote en kleine watervallen smelten zich samen tot een schouwspel dat je letterlijk de adem beneemt. Je bent bij de…

Lees verder
Koning Aap – Verre reizen

Koning Aap – Verre reizen

Het mooiste aanbod van reizen in Nederland. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Groepsreizen en individuele reizen samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Op vakantie naar een verre bestemming?

Direct bekijken Lees meer
Vakantie in Brazilië