(advertentie)

Ontdek vintage Antwerpen

Vintage Antwerpen - Koffers

In Antwerpen kan je eindeloos shoppen. Naast de bekendste winkelstraat De Meir heeft deze prachtige stad in België nog veel meer te bieden als het gaat om shoppen. Zeker op het gebied van vintage, kringloopwinkels en rommelmarkten heeft Antwerpen een ruim aanbod. Ben je een echte vintage liefhebber? Dan is Antwerpen zeker een aanrader om te bezoeken en heerlijk te struinen en te zoeken naar goede vondsten. In dit artikel vind je allerlei leuke winkeltjes en rommelmarkten die je zeker moet bezoeken als je vintage Antwerpen wilt ontdekken

Je favoriete stad bezoeken?

Enthousiast over een vakantie naar België?

Tweedehands & Vintage winkels Antwerpen

Vintage Antwerpen - KledingOntdek vintage Antwerpen en ga opzoek naar mooie nieuwe aanwinsten. In veel wijken van Antwerpen vind je leuke, vintage winkels. Een bekende straat met tweedehands winkels is de Kloosterstraat. Deze lang straat zit vol met hippe, vintage winkels. Hier vind je onder andere op nummer 63 Full Effect. Een vintage winkel met een breed assortiment. Van speelgoed tot kinderkleding en van accessoires tot meubels. Iets verderop zit Belchique Boutique, op nummer 177. Hier moet je zijn voor goede vintagestukken van bekende ontwerpers. Tweedehands merkkleding en accessoires van bekende designers, aangevuld met kleding van jonge ontwerpers. Dit maakt het tot een heerlijke winkel tijdens het ontdekken van vintage Antwerpen. De Nationalestraat moet je ook zeker aandoen als je van tweedehands houdt. In deze straat vind je onder andere Lila Grace op nummer 83. Een rustige, chique tweedehands kledingwinkel. Hier vind je trendy fashion van hoge kwaliteit. Twee deuren verder op nummer 87, vind je de winkel van twee Nederlandse zussen: Jutka en Riska. Een winkel vol prachtige vintage kleding. Het één nog mooier en unieker dan het ander. Een andere straat die zeker een aanrader is tijdens je stedentrip naar vintage Antwerpen is de Kammenstraat. Ook zo’n heerlijke struinstraat waar elk winkeltje leuk en interessant kan zijn. Op de deze straat moet je zeker even stoppen bij Vegas op nummer 57 en Feelings op nummer 58. Prachtige winkels waar je vast en zeker een unieke outfit kunt scoren. Op nummer 85 vind je Think Twice, ook al zo’n fijne vintage winkel. Zoals je ziet, veel tips om vintage Antwerpen te ontdekken. Laat je verrassen, laat je inspireren!

Tijdens een stedentrip naar vintage Antwerpen mag een bezoek aan Sussies zeker niet ontbreken. Deze vintage winkel van twee Nederlandse zussen, heeft een ruim aanbod in kleding en meubels. Inmiddels kan je er ook genieten van een heerlijk kopje koffie, tussen het passen en shoppen door. Sussies vind je aan de Oude Koornmarkt 69.

Rommelmarkten Antwerpen

Vintage Antwerpen - RommelmarktAntwerpen kent een aantal vaste rommelmarkten. Elk weekend vind je wel ergens een rommelmarkt waar je opzoek kunt naar nieuwe vondsten. Zeker als je in het weekend een rondje vintage Antwerpen doet, mag één van deze markten niet ontbreken. Iedere vrijdag vind je op de Vrijdagmarkt tussen 09:00 en 13:00 uur een veiling. De meneer in het midden roept de bedragen en jij mag naar hartenlust bieden. Iedere zaterdag en zondag vind je bij het Theaterplein de Sjacherbeurs. Deze overdekte rommelmarkt is de grootste van Antwerpen, voor €1,50 entree mag je naar binnen. Heb je zin om lekker te struinen en opzoek te gaan naar toffe aanvullingen voor je collectie, dan is de Sjacherbeurs zeker een aanrader! Iedere zondag vind je op de Sint-Jansvliet tussen 09:00 en 17:00 uur een vlooienmarkt. Hier zijn veel brocante en vintage spullen te vinden die Antwerpenaren zelf verkopen. Ook op zondag vind je op het Theaterplein de Vogeltjesmarkt. Dit is de één van de bekendste en grootste markten van België. Hier vind je zowel tweedehands als nieuwe spullen. Ontdek vintage Antwerpen op één van deze rommelmarkten en struin heerlijk rond!