(advertentie)

Onvergetelijke vakantie op de Seychellen

Vakantie Seychellen

De Seychellen zijn een écht paradijs en bieden je een onvergetelijke vakantie. De eilandengroep ligt verscholen middenin de Indische Oceaan en bestaat uit 115 idyllische eilandjes. Van kristalhelder water en ongerepte stranden tot bijzondere natuurlijke wonderen: de Seychellen zijn een droom voor elke reiziger. In dit artikel vertellen we je alles over deze prachtige eilandengroep.

Heerlijk op vakantie naar de zon!

De mooiste natuureizen - ver en dichtbij!

Ontdek het eiland Mahe

Eén van de belangrijkste vakantiebestemmingen op de Seychellen is het eiland Mahe. Dit is tevens het grootste eiland van de Seychellen. Mahe is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en strandgangers. Bezoek de levendige hoofdstad Victoria of maak een wandeling door één van de vele  botanische tuinen. En een duik in de turquoise zee aan één van de tropische stranden mag natuurlijk niet ontbreken.

Duiken en snorkelen op de Seychellen

Voor duik- en snorkelliefhebbers zijn de Seychellen een paradijs. Het water is helder, de onderwaterwereld is kleurrijk en divers en er zijn tal van duikspots rondom de eilanden. Of je nu een ervaren duiker bent of je wilt snorkelen in ondiep water, de Seychellen zullen je niet teleurstellen.

Beleef de natuur op het eiland Praslin

De Seychellen staan ook bekend om hun inspanningen op het gebied van natuurbehoud. Het eiland Praslin heeft niet voor niets een plekje op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Hier staan ze op met het natuurpark Vallée de Mai. In dit park vind je de wereldberoemde én zeldzame coco de mer-palm. Daarnaast is het een broedplaats voor allerlei zeevogels en zeeschildpadden. Maak tijdens je vakantie dus ook zeker kennis met de prachtige biodiversiteit van de eilanden!

De rijke Creoolse cultuur

Als je meer wilt weten over de cultuur van de Seychellen, dan is een bezoek aan het Seychellen Nationaal Museum in Victoria tijdens je vakantie een must. Hier kun je alles leren over de geschiedenis, cultuur en het milieu van de Seychellen. De traditionele Creoolse keuken, een smeltkroes van Afrikaanse, Indiase, Chinese en Europese invloeden, is ook een ervaring die je niet wilt missen.

Wanneer plan jij jouw Seychellen vakantie?

Of je nu een romantische huwelijksreis plant, een avontuurlijke gezinsvakantie of gewoon wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, een Seychellen vakantie biedt een onvergetelijke reiservaring. Met een mix van adembenemende stranden, een rijke biodiversiteit en interessante Creoolse cultuur biedt deze tropische bestemming met heerlijk weer voor elk wat wils.  Kortom, plan snel je reis naar dit bijzondere vakantieoord!