(advertentie)

Online visum Turkije aanvragen in 4 stappen

Turkije visum

Ga je overwinteren in Turkije? Of ben je al een vakantie voor de zomerperiode aan het boeken? Dan heb je een visum nodig. Een visum is namelijk verplicht als je Turkije in wil. Gelukkig is het aanvragen van een visum voor Turkije bij lange na niet zo moeilijk als het klinkt. Wil jij ook binnen enkele minuten een visum Turkije aanvragen? Volg dan onderstaande stappen.

Heerlijk op vakantie naar de zon!

Lekker goedkoop naar Turkije?

1. Reisdocumenten

Zorg er van tevoren voor dat al je reisdocumenten in orde zijn. Je hebt namelijk niet alleen een visum nodig om Turkije binnen te komen, maar ook een geldig reisdocument. Dit kan een paspoort zijn, maar een Europees identiteitsbewijs is ook prima. Bedenk wel dat je reisdocument nog minimaal 180 dagen geldig moet zijn als je een visum aanvraagt. Wanneer je eenmaal in Turkije bent, moet je reisdocument nog minimaal 150 dagen geldig zijn.

2. Online visum aanvragen

Je kunt online het visum aanvragen via de website van de Turkse overheid. Echter is hier geen Nederlandstalige versie van, is de klantenservice niet Nederlandstalig en kun je alleen betalen met Visa of Mastercard. Gelukkig zijn er ook Nederlandstalige websites waar je jouw visum gewoon online kunt kopen met iDeal. Bij deze websites is je visum binnen enkele minuten aangevraagd. Het enige wat je moet doen is de juiste gegevens invullen.

3. Betalen met iDeal

Na het invullen van de juiste gegevens en de datum waarop je naar Turkije gaat, kun je het visum gewoon betalen met iDeal. Na ongeveer 30 minuten ontvang je het visum in je mailbox.

4. Laat de vakantie beginnen!

Je hebt nu je visum waarmee je heerlijk op vakantie kunt naar Turkije! Het visum blijft 180 dagen geldig. Tijdens deze periode kun je zo vaak in en uit Turkije als je maar wilt. Let er echter wel op dat je reisdocument bij aankomst nog 150 dagen geldig is.

zonvakantie