(advertentie)

Genieten van een wellness vakantie

Wellness vakantie

In deze winterse maanden kiezen veel reizigers voor een wintersportvakantie. Genieten van sneeuw, sportieve activiteiten en gezelligheid in de après-ski, voor velen dé manier om er even tussenuit te gaan en te ontspannen in de winter. In plaats van de kou op zoeken kunt u in de winterse maanden ook juist de warmte opzoeken! En daarbij doelen wij niet op een vakantie naar een zonnig land met tropische temperaturen. Wat dacht u van een warme wintervakantie, maar dan gewoon in Nederland?

Zoek de warmte op met wellness!

In de winterse maanden kan het bij ons flink regenen, sneeuwen, waaien of ijzig koud zijn met een straf zonnetje. Hierbij denkt u niet gelijk aan een vakantie in Nederland. Vandaar onze vakantie tip: een wellness vakantie in Salland. Deze natuurrijke streek in Overijssel is prachtig om te ontdekken vanuit een vakantiehuisje met privé wellness. Maak een winterse wandeling over de Sallandse Heuvelrug en duik bij terugkomst de privé sauna van uw vakantiehuisje in om te genieten van warmte en ontspanning. Naast een privé sauna kan uw vakantiehuisje ook beschikken over een bruisbad en een Sunshower. Dát is pas fijn, een bruin tintje van een winterse wellness vakantie in Nederland. Zo heeft u in de winter echt even tijd voor uzelf en zorgt u goed voor uw lichaam. Zeker weten dat u relaxt huiswaarts keert.

  • Privé sauna
  • Bruisbad
  • SunShower
Wellness vakantie

Privé sauna in uw vakantiehuisje

Luxe extra’s tijdens uw winter wellness vakantie

Boekt u een wellness vakantie in Salland? Dan wordt u heerlijk in de watten gelegd. Denk aan luxe voorzieningen, een uitgebreid ontbijt in uw vakantiewoning of een diner bij een restaurant. Zeker weten dat u geniet van een heerlijke winter wellness vakantie in Nederland. Tijdens uw wellness vakantie kunt u genieten van veel rust en privacy. Wanneer u op zoek bent naar leuke uitjes kunt u met gemak naar de Hanzesteden Zwolle of Deventer, een museum, suptropisch zwemparadijs of bioscoop in de buurt. Heeft u toch behoefte aan een beetje winterse kou? Ga schaatsen of maak een wandeling door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug.

Uitjes tijdens uw winterse wellness vakantie

  • Shoppen in Zwolle of Deventer
  • Wandelen over de Sallandse Heuvelrug
  • Zwemmen in subtropisch zwemparadijs De Scheg
  • Schaatsen bij ijsbaan De Scheg
  • Bij heldere hemel staren naar de sterren bij de Sterrenwacht in Hellendoorn
  • Natuurmuseum de Holterberg
  • Vaartocht door het Vechtdal
Wellness vakantie Hof van Salland

Winterse wellness vakantie in Salland