(advertentie)

Wellness vakantie

Wellness vakantieWil jij tijdens een vakantie helemaal tot rust komen, lekker veel relaxen en daarnaast goed voor je lichaam zorgen? Dan is een wellness vakantie misschien wel echt iets voor jou. Je hoeft helemaal nergens meer aan te denken tijdens een wellness vakantie, want alles wordt voor je geregeld. Relax in een sauna, lig in een heerlijk kruidenbad, zwembad of zoutwaterbad of ontspan in een hottub of whirlpool. Via verschillende vakantieaanbieders boek je eenvoudig een volledig verzorgde spa vakantie in een prachtig resort.

Spa vakantie

Een wellness of spa vakantie is in vele landen mogelijk. Dit kan dichtbij huis in Nederland, maar je kunt ook kiezen voor het buitenland en je spa vakantie met een zonvakantie combineren! Er zijn genoeg opties en er is zeker een mogelijkheid die helemaal aansluit bij wat jij wilt tijdens je spa vakantie.

Wellness weekend of vakantie

Wil je een langere periode genieten in een spa hotel? Kies dan voor een complete wellness vakantie. Maar heb je niet zoveel tijd of wil je liever een kortere periode weg? Dan is een wellness weekend ook heerlijk. Laat je voor 2 dagen helemaal onderdompelen in rust.

Laat je verder inspireren voor een wellness vakantie door onderstaande informatie of boek direct jouw ideale spa vakantie bij één van de reisbureaus.

Lees meer over het onderwerp "Wellness vakantie"
Stedentrip naar Boedapest

Stedentrip naar Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en met zijn 1,7 miljoen de grootste stad van het land. Dit westerse metropool bestaat uit twee delen waar de Donau doorheen stroomt. Bijna 20% van de Hongaarse bevolking woont in deze enorme stad….

Lees verder
Tenzing Travel

Tenzing Travel

Tenzing Travel biedt unieke reiservaringen en is specialist op het gebied van verre reizen. Tenzing Travel biedt al ruim 35 jaar verre reizen naar landen in Noord-Amerika, Azië, Australië, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika. Ontdek de kleurrijke wereld met Tenzing Travel!

 

 

Direct bekijken Lees meer
Spa vakantie