(advertentie)

Stedentrip met de trein

treinspoor

Wil jij er even tussenuit? Maak dan een stedentrip met de trein en reis comfortabel, ontspannen en snel naar uw favoriete Europese bestemming. Steden als Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Parijs en Keulen zijn te bereiken met een minimale reistijd en  tegen een voordelig tarief. Daarbij komt u uitgerust aan in het centrum, waarna uw stedentrip/weekendje weg direct van start gaat!

Je favoriete stad bezoeken?

Reis per trein met snelheden tot wel 300 km/u!

Stedentrip met de trein boeken?

Binnenkort een stedentrip met de trein boeken? Dan raad ik aan om dit z.s.m. te doen, zodat u wellicht nog profiteert van vroegboekkorting. Bekijk in het onderstaande overzicht de vroegboektips per vervoerder, waarmee u profiteert van het voordeligste tarief voor vervoerders als Thalys, TGV, ICE International of de Eurostar.

  • Thalys: Boek 4 maanden van tevoren voor het voordeligste tarief;
  • Eurostar: 180 dagen voor vertrek;
  • ICE International: 3 maanden voor vertrek;
  • Duitse nachttreinen 6 maanden voor vertrek.

Tarieven van treintickets

Treintickets zijn enkel voordelig, wanneer u ver van tevoren boekt. Daarna zullen de prijzen stijgen naar hetzelfde niveau als vliegtickets. U hoeft met een treinticket niet vroeg van tevoren te verzamelen om in te checken, zoals bij een vliegvakantie en u komt aan in het centrum, waardoor uw stedentrip direct van start gaat.

Met de trein bespaart u enorm ten opzichte van de auto, omdat u geen geld aan benzine, parkeren, onderhoud aan het voertuig of tolwegen kwijt bent. Daarbij reist u ontspannen, kunt u genieten van service aan boord en heeft u alle tijd om lekker bij te kletsen.

Voorbeeld tarieven

  • Trein naar Belgische bestemmingen vanaf € 19,-
  • Trein naar Duitse bestemmingen vanaf € 19,-
  • Trein naar Oostenrijkse bestemmingen vanaf € 49,-
  • Trein naar Franse bestemmingen vanaf € 29,-

Meer weten over stedentrips met de trein of wilt u direct treintickets boeken? Bezoek dan de onderstaande link en bezoek uw favoriete bestemming voor de laagste prijs!

Stedentrip aanbiedingen per trein