(advertentie)

Boerderijvakantie, een groot avontuur

Boerderijvakantie

Wil je er even helemaal tussen uit en genieten van het platteland? Dan kan een boerderijvakantie de perfecte oplossing zijn. Ga lekker een stukje wandelen of fietsen, een middagje vissen of de boer helpen met zijn werk. Vooral voor kinderen zijn boerderijvakanties geweldig, ze kunnen er helemaal hun eigen gang gaan en zullen aan het eind van de dag tevreden in slaap vallen.

De mooiste natuureizen - ver en dichtbij!

Boerderijvakantie met kinderen

BoerderijvakantieEen boerderijvakantie is voor veel kinderen een groot avontuur. De hele dag door mogen ze de boer helpen met alles wat er komt kijken bij het leven op de boerderij: koeien melken, dieren voeren, mee rijden op de tractor, hokken schoonmaken, paardrijden of lekker broodjes bakken met de boerin. Daarnaast kunnen kinderen tijdens een boerderijvakantie ook heerlijk in de wei spelen, hutten bouwen in het bos en de avond afsluiten met marshmallows roosteren boven het kampvuur.

Overnachting bij een boerderij

De overnachting tijdens een boerderijvakantie is per boerderij verschillend. Je kunt lekker primitief in een tentje kamperen bij de boer, maar tegenwoordig zijn er ook luxe tenten, met alles er op en er aan, te huur bij sommige boerderijen. Daarnaast bieden veel boerderijvakanties ook overnachtingen aan in vakantiehuisjes bij de boerderij. Je kunt een boerderijvakantie dus helemaal laten aansluiten bij je eigen behoeftes.

Boerderijvakanties

Een boerderijvakantie is niet alleen in Nederland mogelijk, ook in Duitsland en Oostenrijk worden ze aangeboden. Hieronder volgen een aantal organisaties die wij aanbevelen voor een boerderijvakantie (in binnen- en buitenland).

Boerderijvakantie

FarmCamps boerderijvakantie

FarmCamps is een kindvriendelijke, natuurlijke vakantiebelevenis op werkende boerderijen. Een FarmCamps-boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame belevenis voor kinderen. Je kunt logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders vee- en pluimveehouderijen.

Boerderijvakantie

Boerderijvakantie bij Het BoerenBed

Bij Het BoerenBed heb je keuze uit een boerderijvakantie in binnen- en buitenland. Lekker buiten leven, de boer helpen en genieten van de rust. Dat is Het BoerenBed.