(advertentie)

5 redenen om Zuid-Afrika te bezoeken

Kruger Park

Zuid-Afrika is een prachtig vakantieland. Wij zetten 5 redenen op een rijtje waarom je dit land zeker weten moet bezoeken.

De mooiste natuureizen - ver en dichtbij!

Op vakantie naar een verre bestemming?

  1. Zuid-Afrika is omringt door de Atlantische en Indische Oceaan, een mozaïek van heuvelachtige landschappen en een adembenemend landschap. De mix van de verschillende culturen van de Kaap en Johannesburg maakt deze steden een favoriete bestemming voor fijnproevers die graag de Afrikaanse keuken willen proeven.
  2. Zuid-Afrika is het land van diversiteit. Bezoek bijvoorbeeld Robbeneiland, het eiland waarop Nelson Mandela tijdens de apartheid gedurende 18 jaar werd opgesloten, en je ontdekt tegelijkertijd een land dat diep getekend is door haar geschiedenis.
  3. Wandel over de duinen van Arniston, sta versteld ​​van de struisvogelfarms op de bergachtige wegen van de kleine Karoo en eindig je excursie in het kristalheldere water van de stroomversnellingen van het Tsitsikamma National Park.
  4. Het land heeft ook een reputatie voor de kwaliteit van haar wijn. Tijdens een wandeling door de landelijke streek van Boland kunt u de beste wijnen van het land rechtstreeks bij de producenten proeven.
  5. Tot slot, wat zou een reis naar Zuid-Afrika zijn zonder een safari naar het hart van de mooiste wilde dierenreservaten? Je zult zeker gecharmeerd zijn van de olifanten, neushoorns en tijgers die de regio Kruger bevolken.

Enthousiast geworden en wil je graag op reis naar Zuid-Afrika? Bekijk de website van Evaneos en vind talloze reismogelijkheden!