(advertentie)

Jongerenreis naar Blanes

Genieten van cocktails tijdens een jongerenreis naar Blanes!

Blanes is een populaire, zonnige badplaats die in het oosten van Spanje ligt. Jaarlijks wordt het door duizenden jongeren bezocht die komen feesten en genieten van de zon. In Blanes zijn dan ook veel grote clubs te vinden waar eindeloos kan worden gefeest. Naast een bruisend uitgaansleven heeft een jongerenreis naar Blanes nog meer activiteiten te bieden. De omgeving is er prachtig en de kustlijn is zo’n vier kilometer lang, dat betekent genoeg strand om te relaxen. Verder kun je tijdens een vakantie in Blanes duiken, terrassen, parasailen, bungeejumpen en shoppen. Genoeg te doen dus tijdens een jongerenreis naar Blanes!

Uitgaan in Blanes

Dj, Blanes, party, Costa Brava, Spanje, jongerenreis, vakantie in BlanesTijdens een jongerenreis naar Blanes kun je je helemaal uitleven in de vele kroegen en discotheken. Iedere dag is het tot in de late uurtjes feest! Een van de bekendste en grootste clubs is de Arena. De club bestaat uit meerdere zalen en heeft plaats voor maar liefst 1600 mensen! In de Arena ben je elke avond verzekerd van een feestje en een heerlijk zomergevoel. Andere bekende clubs zijn Gotcha, het Hollands Beach House en Ricky’s Bar. Of je nou van deephouse, Hollandse muziek of salsa houdt, voor ieder is er wat wils. Elke dag draaien de vetste Dj’s in de vele clubs die Blanes rijk is.

Het bekendste feest in de omgeving van Blanes is Beachstars Open Air. Dit spetterende event mag je zeker niet missen tijdens een vakantie in Blanes. Daarnaast wordt er elk jaar in juli een week lang extra hard gepartyd. In deze week wordt het feest van de heilige maagd Santa Ana gevierd tijdens het Festa Major de Santa Ana. Vanaf het strand heb je een goed uitzicht op de duizenden kilo’s vuurwerk die ieder jaar worden afgestoken. The party never stops in Blanes!

Activiteiten in Blanes

Blanes ParasailingWanneer je op vakantie bent in Blanes is er naast het uitgaan nog veel meer te beleven. Voor degenen die van een adrenalinekick houden is er genoeg te doen. In Blanes kun je bungeejumpen, waarbij je vanaf een hoogte van 80 meter door de lucht wordt geslingerd. Ook op het water is genoeg te doen tijdens een jongerenreis in Blanes. Je kunt er parasailen, varen met een catamaran en keihard over het water scheuren op jetski’s. Je kunt ook meegaan met een safari die je mooiste plekjes in de omgeving laat zien, een echte aanrader tijdens een vakantie in Blanes.

Voor degenen die van zwemmen houden zit je ook helemaal goed met een jongerenreis naar Blanes! Het water bij de badplaats is prachtig blauw en helder. Het water is erg geschikt om in te duiken. De onderwaterwereld is schitterend, je zwemt tussen de kleurrijke vissen en koralen. Vlakbij Blanes ligt het bekende waterpark Waterworld. Er gaan veel (gratis) bussen vanuit Blanes die je naar Waterworld brengen. Waterworld heeft een overvloed aan snelle glijbanen, schitterende zwembaden en uitdaging. Waterworld is een echte must-visit tijdens een jongerenreis naar Blanes!

Voor degenen die het na een avondje feesten liever rustig aan doen zijn er andere activiteiten. Zo kun je natuurlijk bijkomen op de schitterende stranden maar ook shoppen langs de boulevard is heerlijk om te doen tijdens een vakantie naar Blanes. In het centrum en langs de boulevard zijn ook talloze cafétjes te vinden waar je lekker kunt terrassen.

Weer in Blanes

Een van de meest belangrijke onderdelen van een vakantie is het weer. Gelukkig hoef je je daar tijdens een vakantie naar Blanes geen zorgen om te maken. Het weer in Blanes in de zomermaanden varieert van 20 tot 30 graden! Daarnaast heb je tijdens een vakantie in Blanes gemiddeld 8 uur zon per dag. Buiten genieten van je vakantie kan dus altijd door het mooie weer in Blanes. Voor zonliefhebbers is een jongerenreis naar Blanes dus een echte aanrader!

TIP: Bekijk op de pagina over Reisorganisatie, welke organisatie jouw ideale jongerenvakantie naar Blanes aanbiedt!

photo by: andymoor1980