(advertentie)

Christelijke jongerenreizen

Jongerenreis water springen

In Nederland zijn verschillende organisaties die jongerenreizen aanbieden in allerlei soorten en maten. Onder deze organisaties zijn er ook organisaties die christelijke jongerenreizen aanbieden. Eén van de bekendste organisaties is BAS Travel, zij organiseert al vele jaren reizen speciaal voor christelijke jongeren die zonder hun ouders op vakantie willen. Naast BAS Travel zijn er nog meer organisaties die een jongerenreis voor christelijke jongeren aanbieden. In dit artikel vind je meer informatie over een christelijke jongerenreis en organisaties die deze reizen voor jongeren aanbieden.

BAS Travel: Christelijke sfeer

BAS Travel vindt het belangrijk dat de jongerenreizen een christelijke sfeer hebben. Samen ga je genieten van al het moois dat God heeft gemaakt en daarnaast zijn er ook dagafsluitingen en een aantal bijbelstudies. Wat deze christelijke jongerenreis bijzonder maakt is dat hoewel alle vakantiegangers uit verschillende kerken en gemeenten komen, toch iedereen de mening van de Bijbel respecteert. BAS Travel combineert het christelijk geloof en een vakantie dus erg goed.

Christelijke jongerenreizen

De christelijke jongerenreizen die BAS Travel biedt, zijn voor ieder wat wils. Je kunt een echte zonvakantie boeken naar, bijvoorbeeld, het zonnige Tossa de Mar in Spanje. Tijdens deze reis kun je lekker genieten van de zon en zelf bepalen of je deelneemt aan een aantal activiteiten. Houd je meer van wat avontuur? Dan is een huttentocht in Italië of een zeilvakantie op de Waddenzee de perfecte vakantie voor jou. Tot slot kun je met BAS Travel ook op wintersport gaan, er zijn verschillende mogelijkheden.

Overige christelijke reisorganisaties voor jongeren op een rijtje

Naast Bas Travel zijn er nog meer organisaties die christelijke jongerenreizen aanbieden. Ook bij deze reisorganisaties nemen ze bewust de tijd voor God en de Bijbel. De bestemmingen en de invulling van de jongerenreizen verschillen van elkaar. Dus bedenk van te voren goed wat voor vakantie je wilt hebben, voordat je één van de christelijke jongerenreizen boekt. We zetten de overige organisaties hieronder voor je op een rijtje:

 • AmiGO
  “AmiGo-reizigers zijn christelijke jongeren die de wereld ontdekken en de Bijbel mee op reis nemen.” Dit zegt eigenlijk al genoeg over deze reisorganisatie. AmiGo biedt christelijke jongeren reizen aan naar allerlei landen. Van Fly Drive vakanties naar Amerika en Canada tot zonvakanties naar Tunesië. Met AmiGo ga je op een christelijke jongerenreis die je niet snel zult vergeten!
 • Crossroads
  Crossroads biedt christelijke jongerenreizen voor alle leeftijden. Vanaf 9 tot 35 jaar, in verschillende leeftijdsgroepen. De jongsten 9-12 jaar verblijven 8 dagen in Nederland, terwijl de oudsten 20-35 jaar kunnen kiezen uit allerlei Europese landen en de Dominicaanse Republiek of Marokko. Bij Crossroads vakanties “is er alle ruimte om samen over het geloof te praten”.
 • Christelijke jongerenreis in NederlandHGJB
  Een HGJB-vakantie is: “samen geloven, samen ontspannen, samen gezelligheid.” De Hervormd Gereformeerde Jeugdbond organiseert kindervakanties vanaf 7 jaar, vakanties in Nederland vanaf 13 jaar, buitenland vakanties vanaf 15 jaar en 18+ vakanties. Van heerlijk zeilen in Friesland tot een kampeervakantie bij Le Marze in Italië.
 • Avanta Reizen
  ‘Met Avanta christelijke wereldreizen reis je echt de wereld in!’ Met Avanta ga je terug naar de basics en leer je ook echt de plaatselijke bevolking kennen. Voor jongeren die houden van natuur, cultuur en contacten een echte aanrader!

Zoals je leest, een christelijke jongerenreis kan je met verschillende christelijke reisorganisaties beleven. Kies de organisatie die het beste bij je past en beleef een top vakantie!

photo by: Kamil Porembinski