(advertentie)

Goedkope last-minute vakanties

Last Minute

Heb je ineens zin in vakantie en kan je snel vertrekken? Houd je niet van ver vooruit plannen en boek je graag vlak voor je vakantieperiode? Ben je flexibel met je vakantiebestemming en periode? Dan is een goedkope last minute vakantie natuurlijk ideaal! Bij de grote reisaanbieders zijn ar altijd volop goedkope last-minute vakanties beschikbaar en daarnaast zijn er ook reisorganisaties die helemaal gespecialiseerd zijn in last minutes.

Heerlijk op vakantie naar de zon!

Goedkope vakantie zoeken?

Soorten last minute vakanties en aanbiedingen

Er wordt vaak gedacht dat goedkope last minute vakanties alleen in de zomer beschikbaar zijn voor all-in vakanties, maar dat is niet meer zo. Last minutes zijn het hele jaar beschikbaar en je kunt niet alleen last minute vakanties boeken maar ook last minute vluchten, vakantiehuisjes, verre reizen, cruises, wintersportvakanties, etc. Op deze pagina geven we je info over allerlei soorten last minute vakanties. Van een last minute zonvakantie tot een last minute stedentrip.

Last minute vakantie Nederland

Voor goedkope last minute vakanties hoef je niet per se ver weg. Er zijn vol op reisaanbieders die last minute vakanties aanbieden in eigen land. Zijn de weersvoorspellingen ineens erg zonnig, boek dan snel een last minute vakantie Nederland. Heerlijk genieten dicht bij huis!

Last minute zonvakantie

Wil je binnenkort nog lekker even naar de zon? Nog even genieten van het lekkere weer? Lekker nog even naar het strand? Dat kan! Ontdek de mogelijkheden van een last minute zonvakantie. Er zijn verschillende reisaanbieders die last minute zonvakanties aanbieden. Dit kan het hele jaar door; dus wanneer je ook op vakantie wilt, houdt altijd de last minute prijzen en aanbiedingen in de gaten!

Let wel goed op bij het boeken, want aanbiedingen zijn niet altijd wat ze lijken. Ook al is het een last minute, neem wel even de tijd om verschillende reisaanbieders en aanbiedingen te vergelijken. Om je daarbij te helpen hebben we hieronder een aantal last minute specialisten op een rijtje gezet.

Aanbieders van goedkope last minute vakanties

Neckermann Reizen Logo

Neckermann last minutes

Reisorganisaties Neckermann is meerdere jaren bekroond als beste aanbieder van last minute vakanties. Neckermann is onderdeel van de internationale Thomas Cook groep en marktleider op het gebied van vliegvakanties. Ruim aanbod van populaire zonbestemmingen, verre reizen en autovakanties in zomer en winter.

Sunweb logo

Sunweb last minute vakanties

Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van last-minute vliegvakanties naar de zon. Deze reisaanbieder kan werken tegen zeer scherpe prijzen omdat de vakanties alleen via het internet zijn te boeken. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe hotels. De focus ligt rond de Middellandse Zee, maar Sunweb biedt ook goedkope last minutes aan naar Egypte, Gambia en en andere landen.

TUI logo

TUI last minutes

TUI is één van de  grootste reisorganisaties van Nederland met een compleet assortiment goedkope last minute vakanties; zonvakanties, rondreizen, verre vakanties, autovakantie, wintersport, stedentrips en familievakanties. Keuze uit meer dan 5.000 hotels, appartementen en villa’s en eigen airline TUIFly.

Stip Reizen

Stip Reizen last minute vakanties

Eén van de snelst groeiende en financieel gezonde reisorganisaties van Nederland. Stip Reizen is gespecialiseerd in goedkope last minute vakanties naar meer dan 40 landen: autovakanties, zonvakanties, cruises, rondreizen, fly-drives, busreizen, wintersportvakanties, stedentrips en artiestenreizen.

Fox-Vakanties

Fox Reizen last minutes (ANWB)

Fox Vakanties is een volle dochter van de ANWB en internetspecialist in vakanties naar verre bestemmingen. Fox heeft altijd een actueel aanbod van last minutes en aanbiedingen van de mooiste verre vakanties. Het zijn échte aanbiedingen en ideaal voor iedereen die binnen acht weken kan vertrekken.

Kras logo

Kras last minute reizen

Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland met meer dan 300.000 passagiers per jaar. Reisorganisatie Kras heeft een breed aanbod van scherp geprijsde last minute vakanties; zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en last minutes naar alle populaire bestemmingen, ook in Nederland!

center parcs

Center Parcs last minutes

Plotseling zin en tijd om een weekendje of midweek weg te gaan? Bekijk de last minute aanbiedingen van Center Parcs. Altijd wel een leuk huisje of bungalow op één van die prachtige vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

De Jong Intra logo

De Jong Intra last minute vakanties

De Jong Intra Vakanties is een volledig onafhankelijke Nederlandse touroperator. Deze reisorganisatie verkoopt last minute reizen in verschillende categorieën: Stedentrips, busexcursies, auto/vliegvakanties, wintersport en strandvakanties naar verre bestemmingen.

zonvakantie