(advertentie)

Goedkope last-minute vakanties

Last Minute

Heb je ineens zin in vakantie en kun je snel vertrekken? Hou je niet van ver vooruit plannen en boek je graag vlak voor je vakantieperiode? Ben je flexibel met je vakantiebestemming en periode? Dan is een goedkope lastminute vakantie natuurlijk ideaal! Bij de grote reisaanbieders zijn ar altijd volop goedkope last-minute vakanties beschikbaar en daarnaast zijn er ook reisorganisaties die helemaal gespecialiseerd zijn in lastminutes.

Heerlijk op vakantie naar de zon!

Goedkope vakantie zoeken?

Heerlijk op vakantie naar de zon!

Goedkope vakantie zoeken?

Soorten lastminute vakanties en vakantie aanbiedingen

Er wordt vaak gedacht dat goedkope lastminute vakanties alleen in de zomer beschikbaar zijn voor all-in vakanties, maar dat is niet meer zo. Lastminutes zijn het hele jaar beschikbaar en je kunt niet alleen lastminute vakanties boeken maar ook lastminute vluchten, vakantiehuisjes, verre reizen, cruises, wintersportvakanties, etc.

Lastminute vakantie Nederland

Voor goedkope last-minute vakanties hoef je niet per se ver weg. Er zijn vol op reisaanbieders die lastminute vakanties aanbieden in eigen land. Zijn de weersvoorspellingen ineens erg zonnig, boek dan snel een lastminute vakantie Nederland. Heerlijk genieten dicht bij huis!

Let wel goed op bij het boeken, want aanbiedingen zijn niet altijd wat ze lijken. Ook al is het een lastminute, neem wel even de tijd om verschillende reisaanbieders en aanbiedingen te vergelijken. Om je daarbij te helpen hebben we hieronder een aantal lastminute specialisten op een rijtje gezet.

Aanbieders van goedkope lastminute vakanties

Neckermann Reizen Logo

Neckermann last-minutes

Reisorganisaties Neckermann is meerdere jaren bekroond als beste aanbieder van last-minute vakanties. Neckermann is onderdeel van de internationale Thomas Cook groep en marktleider op het gebied van vliegvakanties. Ruim aanbod van populaire zonbestemmingen, verre reizen en autovakanties in zomer en winter.

Sunweb logo

Sunweb last-minute vakanties

Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van last-minute vliegvakanties naar de zon. Deze reisaanbieder kan werken tegen zeer scherpe prijzen omdat de vakanties alleen via het internet zijn te boeken. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe hotels. De focus ligt rond de Middellandse Zee, maar Sunweb biedt ook goedkope lastminutes aan naar Egypte, Gambia en en andere landen.

TUI logo

TUI last-minutes

TUI is één van de  grootste reisorganisaties van Nederland met een compleet assortiment goedkope lastminute vakanties; zonvakanties, rondreizen, verre vakanties, autovakantie, wintersport, stedentrips en familievakanties. Keuze uit meer dan 5.000 hotels, appartementen en villa’s en eigen airline TUIFly.

Stip Reizen

Stip Reizen last-minute vakanties

Eén van de snelst groeiende en financieel gezonde reisorganisaties van Nederland. Stip Reizen is gespecialiseerd in goedkope last-minute vakanties naar meer dan 40 landen: autovakanties, zonvakanties, cruises, rondreizen, fly-drives, busreizen, wintersportvakanties, stedentrips en artiestenreizen.

Fox-Vakanties

Fox Reizen last-minutes (ANWB)

Fox Vakanties is een volle dochter van de ANWB en internetspecialist in vakanties naar verre bestemmingen. Fox heeft altijd een actueel aanbod van last-minutes en aanbiedingen van de mooiste verre vakanties. Het zijn échte aanbiedingen en ideaal voor iedereen die binnen acht weken kan vertrekken.

Kras logo

Kras last-minute reizen

Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland met meer dan 300.000 passagiers per jaar. Reisorganisatie Kras heeft een breed aanbod van scherp geprijsde lastminute vakanties; zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen, ook in Nederland!

center parcs

Center Parcs last-minutes

Plotseling zin en tijd om een weekendje of midweek weg te gaan? Bekijk de last-minute aanbiedingen van Center Parcs. Altijd wel een leuk huisje of bungalow op één van die prachtige vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

De Jong Intra logo

De Jong Intra last-minute vakanties

De Jong Intra Vakanties is een volledig onafhankelijke Nederlandse touroperator. Deze reisorganisatie verkoopt lastminute reizen in verschillende categorieën: Stedentrips, busexcursies, auto/vliegvakanties, wintersport en strandvakanties naar verre bestemmingen.

zonvakantie