(advertentie)

Fly Drive Curaçao

Fly Drive Curacao - Willemstad

Overweeg je een Fly Drive naar Curaçao? Het relaxte eiland heeft veel bezienswaardigheden. De vrolijk gekleurde huizen in Willemstad, de prachtige stranden aan de westkust en de gezellige restaurants en barretjes bij Jan Thiel en Mambo Beach. Je moet het allemaal gezien hebben tijdens je verblijf op Curaçao en daarbij is auto noodzakelijk. Een Fly Drive Curaçao is daarom een uitstekende keuze wanneer je wat van het eiland wilt zien. Wanneer je op de luchthaven aankomt, staat de auto al op je te wachten. Met een Fly Drive Curaçao hoef je dit niet meer te regelen na een lange reis. Bovendien scheelt het vaak in de kosten om dit vooraf te regelen. We zetten een aantal populaire Fly and Drives voor je op een rij.

Naar Curaçao met Corendon

Corendon biedt diverse Fly and Drive vakanties naar Curaçao. Bij aankomst op de luchthaven wordt je ontvangen door de reisleiding en wordt je doorverwezen naar de desbetreffende autoverhuurder. Curaçao International Airport, bekend als Hato Airport is een kleine luchthaven waar slechts een aantal autoverhuurders overzichtelijk zijn gevestigd. Je auto ophalen gaat hierdoor heel eenvoudig en zoals je zult merken gedurende je verblijf, gebeurt alles op Curaçao vooral heel relaxed.

Bekijk het aanbod Fly Drive Curaçao van Corendon Aanbod Corendon

Naar Curaçao met KLM

Wil je een fly-Drive naar Curaçao boeken via KLM? KLM biedt enkele package deals naar Curaçao die je zelf kun samenstellen. Een Fly Drive Curaçao van KLM is in verhouding met andere reisorganisaties wat duurder, maar wel geschikt als je zelf een reis wilt samenstellen.

Fly Drive Curaçao Tui (Arke) 

Wanneer je een Fly Drive naar Curaçao overweegt, is het goed om reisorganisatie Tui, voorheen Arke in de gaten te houden. Tui biedt vele reizen naar Curaçao en heeft een eigen Dreamliner die dagelijks naar het tropische eiland vliegt. Het aanbod in Fly Drive vakanties naar Curaçao is overigens beperkt, maar zeker de moeite waard om even in de gaten te houden.

Genieten op Chogogo

Een populaire bestemming op Curaçao is Curaçao Chogogo. Chogogo is een populair 4-sterrenresort aan de Jan Thiel baai, een uitstekende uitvalbasis voor je vakantie. Chogogo is slechts 8 km verwijderd van Willemstad. Tui biedt flexibele reizen aan naar Chogogo waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel dagen je wilt relaxen op die prachtige resort.

Genieten op Chogogo Fly Drives Chogogo – Tui

Fly Drive Curacao - strandenAanbieding Fly and Drives Curaçao

Ben je op zoek naar een aanbieding Fly Drive Curaçao of een goedkope Fly Drive Curaçao? Een last minute naar Curaçao scheelt vaak enorm veel geld. Houd de verschillende reisorganisaties hiervoor in de gaten. Wil je echt op het laatste moment naar Curaçao? Boek dan een Bingo Curaçao via Corendon. Je verblijft in een 4-sterren accommodaties vanaf €449. Maar voor deze goedkope reis kun je vervolgens zelf een auto huren op de luchthaven of bij één van de autoverhuurbedrijven op het eiland. Let hierbij goed op hoe je verzekerd bent en hoeveel eigen risico je betaalt. Dit kan verschillen per verhuurbedrijf.

Ticket Curaçao

Ben je alleen op zoek naar een ticket naar Curaçao? Vergelijk via Skyscanner goedkope vliegtickets naar Curaçao. Het moment waarop je gaat, kan veel verschillen in prijs. Goedkope tickets naar Curaçao kun je ook opsporen via Google Flights. Let bij een ticket naar Curaçao ook op of je een tussenlanding hebt.

Meer over Curaçao?

Ga je, of ben je van plan om op vakantie te gaan naar heerlijk Curaçao? Lees dan meer over dit prachtige eiland!