(advertentie)

Xel-Ha Park in Mexico

Xel-Ha Park in Mexico

Lekker een dagje onbezorgd genieten van mooie natuur, maar ook waterplezier hebben en onbeperkt kunnen eten? Dit kan in Xel-Ha Park, een groot natuurlijk waterpark. Xel-Ha Park ligt aan de zuidkust van het schiereiland Yucatan, in de Riviera Maya. Het park is gelegen in een natuurlijke inham en een lagune, een plek waar zout en zoet water samen komt. Het park heeft ontzettend veel te bieden voor een hele dag vol plezier. Voor jong en oud is er van alles te doen.

Op vakantie naar een verre bestemming?

Xel-Ha Park all-inclusive

Xel-Ha Park in MexicoDe toegangsprijs voor Xel-Ha Park is all-inclusive, handdoeken, snorkel uitrusting, zwemvest, een kluisje en onbeperkt eten en drinken zitten hierbij inbegrepen. De snorkeluitrustingen en zwemvesten zijn er in alle soorten en maten, voor kinderen en volwassenen. Maar je kunt ook gewoon je eigen snorkelspullen meenemen. In het park zijn meerdere mogelijkheden om te eten en er zijn ook op meerdere plekken kluisjes waar je je spullen in kunt doen.

Activiteiten in het park

In Xel-Ha kun je voornamelijk snorkelen, je kunt op verschillende plekken het water in en dan heerlijk snorkelen en de prachtige vissen bekijken die rond zwemmen in het park. Naast het snorkelen is er nog veel meer te doen, o.a. van een rots af springen, zip linen, zwemmen in een cenote, door de jungle lopen, en een prachtig uitzicht hebben op de bomen, uitrusten in een hangmat, op de foto met kleurrijke vogels en op een band de River Tour doen. Met deze tour ga je op een band door een mangrove en is absoluut de moeite waard. Verder is er voor de kinderen een ‘kinderwereld’ waar ze uren zoet zijn.

Xel-Ha Park in Mexico Naast al deze inbegrepen activiteiten kun je ook tegen betaling zwemmen met dolfijnen, pijlstaartrog of zeekoeien, duiken of naar de spa.

Excursies

De meeste Nederlandse toeristen verblijven in Playa del Carmen of Cancun, vanuit deze plaatsen worden dagelijks veel excursies georganiseerd.  Er zijn ook excursies die een bezoek aan Xel-Ha Park combineren met een bezoek aan de archeologische site van Tulum. Een combinatie van beide bezienswaardigheden is prima te doen, nadat je in de warmte Tulum hebt bezocht, kun je lekker afkoelen in Xel-Ha Park.