(advertentie)

Trekking- en wandelvakanties

Nepal-Evaneos

Liever een keer een avontuurlijke vakantie, dan is een trekking- of wandelvakantie iets voor jou. Haal het maximale uit je vakantie en geniet nog meer van je rust na een lonende wandeling, een uitdagende trekking of een bevredigende hiking. Haal het maximale uit jouw vakantie terwijl je enkele van ’s werelds beroemdste toppen beklimt en geniet van de meest fantastische uitzichten. Maak kennis met de lokale cultuur en de folklore van het gebied dankzij je lokale gids en bezoek heiligdommen, tempels, ruïnes en kastelen, die vaak op de top liggen. Geniet naast een prachtig uitzicht ook van een heerlijke lokale maaltijd na de wandeling. Je hebt het verdient!

De mooiste natuureizen - ver en dichtbij!

Trekking- en wandelvakanties voor beginners

Wandeltocht IJsland

Als je niet van plan bent om op een steile rotsachtige weg te klauteren en liever een zachte helling wilt verkennen, kun je een van deze rustige wandelbestemmingen uitproberen:

Bolivia

In Bolivia kun je dwalen over de ongelooflijke zoutvlaktes, Salar de Uyuni. Het kan hier vlak zijn, maar de hoogte en enorme afmetingen maken het tot een ongelooflijk lonende wandeling. Waarom trek je ook niet rond in de Inca-ruïnes van Chincana terwijl je hier toch bent?

Noorwegen

Ga naar Noorwegen voor een prachtige wandeling door de wereldberoemde fjorden. Bekijk deze oude formaties en geniet van de ongelooflijke uitzichten voordat je gaat genieten van een traditionele Noorse sauna om je spieren te laten ontspannen.

Spanje

Het klassieke Spaanse platteland herbergt de Pyreneeën en een aantal fantastische wandelroutes. Wandeling in de bergen, rond middeleeuwse dorpen, nationale parken en mediterrane steden.

Gemiddelde trekking- en wandelvakanties

Wandeltocht Costa Rica

Heb je zin in een beetje meer een uitdaging, maar wil je jezelf niet te hard pushen? Hier zijn enkele bestemmingen die niet te veel wandel- of trekking-ervaring vereisen:

Costa Rica

Ga naar de Costa Ricaanse bossen voor een verscheidenheid aan routes en routes in een intens mooie omgeving. Loop door de regenwouden op looppaden en ontdek de dieren in het wild die hier onderweg leven.

IJsland

Volg de hellingen van de Hekla-vulkaan in IJsland of het Thorsmork-natuurreservaat, of loop naar de Ofaerufoss-waterval voordat je in een natuurlijke hete bron springt om te ontspannen. Je kunt ook aan board gaan op een boot om vis te vangen voor een traditionele IJslandse maaltijd.

Zuid-Afrika

Wandel door Zuid-Afrika en maak een wandeling door de wijngaarden en geniet van de beroemde Tuinroute, en alle andere Zuid-Afrikaanse belevenissen die je niet mag missen.

Uitdagende trekking- en wandelvakanties

Wandeltocht Indonesie

Voor de ervaren trekking and wandelfanaten die op zoek zijn naar bijzondere bestemmingen, om echt zichzelf te pushen en de wandelingen van hun leven te ervaren, reis je naar een van deze bestemmingen met dramatische landschappen, rijke cultuur en onvergetelijke ervaringen, die gewoon op je wachten.

Japan

Japan heeft zoveel te bieden aan een doorgewinterde reiziger die op zoek is naar een moeilijke trektocht of wandeling. Ga naar Kumano Kodo pelgrimsroute, een door de UNESCO erkend pad op het schiereiland Kii. Deze route biedt alles, van schaduwrijke cederbossen tot steile rotsachtige paden.

Indonesië

De vulkanen van Indonesië zijn een fantastische locatie voor degenen die op zoek zijn naar een bijzonder interessante trekking- of wandelvakantie. Wandel rond de berg Merapi, Semeru of de berg Sinabung en geniet van enkele onvergetelijke uitzichten die nergens anders in de wereld te zien zijn.

Nepal

Binnen de grenzen van Nepal ligt de beroemde Everest naast verschillende trekking en wandeling tochten die er te vinden zijn in de uitlopers van de Himalaya.

Wandeltocht Japan

Enthousiast geworden en wil je graag een trekking en/of wandelreis maken met behulp van een lokale reisagent? Bekijk de website van Evaneos en vind talloze reismogelijkheden.