(advertentie)

Vakantie naar Bloemeneiland Madeira

Funchal

Overweeg je een vakantie naar het Portugese eiland Madeira? Dat is een heerlijk (vakantie)plan! Madeira is een prachtige vakantiebestemming. Ben je dol op de heerlijke vakantiesfeer van een zonnig eiland, een prachtige natuur en vele bezienswaardigheden? Dan is Madeira jouw volgende vakantiebestemming! Lees verder en kom alles te weten over over een onvergetelijke vakantie Madeira.

Zin in een vakantie naar Portugal?

Ontdek de hoofdstad van Madeira: Funchal

FunchalVlieg je naar Madeira dan land je in de hoofdstad Funchal. Funchal is een heerlijke stad boordevol sfeervolle buurten met ontelbare leuke bezienswaardigheden en activiteiten. We zetten de leukste dingen voor je op een rij:

  • Bezoek de tropische tuinen van Funchal. Deze prachtige én unieke tropische tuinen zijn kenmerkend voor Madeira.
  • Stap in de bekende kabelbaan van de hoofdstad. Deze must see wil je doen tijdens je trip op Madeira. Aanschouw prachtige uitzichten vanuit de kabelbaan.
  • Bezoek de markt. Tevens staat de hoofdstad van Madeira bekend om de gezellige markt. Op de bekende markt koop je tropische vruchten, verse vis en vanzelfsprekend bloemen.
  • Unieke excursie: walvissen en dolfijnen spotten op Madeira. Een magische excursie tijdens de vakantie op Madeira is walvissen en dolfijnen bekijken. Madeira is een van de beste plekken van Europa om walvissen en dolfijnen te bekijken. De meeste kans hiervoor heb je vanuit de hoofdstad Funchal.

Typisch Madeira: wandelen

Het mooie eiland Madeira is een paradijs voor liefhebbers van wandelen. Vanzelfsprekend, omdat het eiland echt adembenemend is. De paden om te wandelen zijn geschikt voor meerdere niveaus. Als je nu regelmatig de wandelschoenen aantrekt of slechts incidenteel gaat wandelen op het kleurrijke eiland kan iedere natuurliefhebber prachtig wandelen. Hike langs uitgestrekte landschappen, steile watervallen, natuurlijke grotten en talrijke tropische tuinen.

Type vakanties naar Madeira

bloemen MadeiraJe kan op diverse manieren op vakantie naar Madeira. De ene reiziger geeft de voorkeur aan een luxe all inclusive reis of een onbezorgde strandvakantie. Andere mensen houden meer van een avontuurlijke vakantie. Bijv. een rondreis of fly and drive vakantie. Waar je ook van houdt het heerlijke bloemeneiland Madeira heeft voor elke vakantieganger een onvergetelijke vakantie te bieden.

Over een fly drive vakantie op Madeira

Een fly drive op Madeira wordt steeds vaker geboekt door vakantiegangers. Niet zo gek want je kan op je gemak het eiland verkennen. En waarom zou je op 1 bestemming blijven wanneer je ook meerdere mooie plaatsen kan ontdekken tijdens je reis op Madeira. Bij een Fly drive vakantie is het volgende geregeld: fly (vlucht), huurauto en hotel of appartement. Hiermee ben je direct vrij om te gaan en staan waar je wilt. Echter is je verblijf wel gepland is. Maar toch biedt een fly drive vakantie veel bewegingsvrijheid.

Rondreis over bloemeneiland Madeira

Een rondreis Madeira is de optimale stijl voor een heerlijke reis. Een rondreis is de meest uitdagende manier voor een mooie vakantietrip. Je ontdekt meerdere plekken. Houd je ervan een geplande rondreis? Kies dan voor een georganiseerde rondreis. Alles is al voor je uitgestippeld en georganiseerd. Je hebt dus geen enkele zorgen over het reisprogramma en alle verblijfplaatsen zijn al voor je gepland. Hetzelfde geldt voor de highlights, de vluchten en het vervoer. De groepsrondreizen zijn bovendien met deskundige reisbegeleiding.

Welke type vakantie naar Madeira je ook kiest, het wordt een onvergetelijk reis! Geniet van de vele natuurwonderen, culturele bezienswaardigheden en vriendelijke mensen.