(advertentie)

Bestemmingen voor survival vakanties

Survivaltocht in het woud

Sommige mensen werken het hele jaar hard om tijdens de vakantie heerlijk bij te komen in alle rust. Er zijn tal van verschillende manier om je vakantie door te brengen. De een heeft behoefte aan een zon, zee en strandvakantie of een all-inclusive verblijf in een resort, terwijl anderen de vakantie liever actief doorbrengen. Een actieve vakantie kan voor sommigen heel ontspannen werken en goed helpen om uit de dagelijkse sleur te komen. Een survivalvakantie is een zeer geschikte manier om je welverdiende vakantie op een actieve manier door te brengen. Survival vakanties zijn daarnaast ook uitstekend geschikt voor grotere groepen en teambuilding activiteiten. Er zijn tal van verschillende opties wereldwijd om jouw survivalvakantie door te brengen.

Survivallen kan overal

Wanneer je op een survival vakantie gaat dan is het goed om te bedenken waar je precies naar op zoek bent. Er zijn namelijk tal van verschillende opties wereldwijd om een fantastische survivalvakantie door te brengen. Suriname is een voorbeeld van een prachtige bestemming waar je door de jungle een echte avontuurlijke survivalvakantie bestemming kan beleven. Deze voormalige Nederlandse kolonie bestaat voor 80% uit jungle en biedt een onvergetelijke ervaring. Dichter bij huis zijn ook de Franse Vogezen een veel gekozen plek om een survivalvakantie door te brengen. In de Vogezen kun je prachtig kamperen en ook mooie wandelingen maken. Wanneer je minder van het warme weer houdt dan is ook Noorwegen een goede optie met prachtige fjorden en spectaculaire landschappen. Verschillende organisaties bieden hier mooie survival vakanties aan. Een van de beste opties voor survivalvakantie zijn de Belgische Ardennen.

Survivalvakantie om de hoek

De Belgische Ardennen aSurvivaltocht in het woudls bestemming voor een survivalvakantie zijn ideaal. De Ardennen liggen op rijafstand van Nederland en de reis is daardoor relatief goedkoop. Ook maakt de korte afstand het mogelijk om voor een survival weekend spontaan er tussenuit te gaan. De Ardennen zijn een prachtig gebied met zeer veel outdoor activiteiten, zoals fietsen, wandelen, klimmen, raften en kanoën. Er zijn verschillende operators in het gebied die helpen met het faciliteren van survivaltochten. Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je op veel plekken ook met de Nederlandse taal terecht kan. Het gebied heeft zeer veel accommodatie mogelijkheden op het gebied van campings en kampeerboerderijen en is ook uitermate geschikt voor grotere groepen en schoolkampen. Het weer in de Ardennen is grote delen van het jaar zeer aangenaam en in dit bosrijke gebied geniet je ook in de zomer van veel schaduw en is het dus niet bloedheet, wat erg aangenaam is tijdens het survivallen.