(advertentie)

Vrij Uit Autovakanties

Door Zoover verkozen als de beste aanbieder van autovakanties in zomer en winter. Vrij Uit is een open, eerlijke en betrokken reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in autovakanties. Dit omvat ook wintersportvakanties, stedentrips, short breaks en campingvakanties. Vrij Uit is vooral populair bij gezinnen.

Algemeen

Vrij Uit werd in 1963 opgericht als dochteronderneming van Shell en werd in 1983 een volle dochter van de ANWB. Sinds 1997 maakt Vrij Uit onderdeel uit van de internationale Thomas Cook Group plc, één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Vrij Uit is een betrokken reisorganisatie die gespecialiseerd is  in auto- en wintersportvakanties, citytrips, short breaks en campingvakanties. De filosofie is: klanten helpen bij het maken van de beste vakantiekeuze voor het hele reisgezelschap.  Vrij Uit richt zich met het vakantie-aanbod op een brede doelgroep, maar gezinnen hebben duidelijk een streepje voor.

Overtuigd van Vrij Uit?

Aanbod

Vrij Uit weet, door meer dan vijftig jaar ervaring in de reisbranche, de beste vakantiebestemmingen binnen Europa te vinden en heeft deze ondergebracht in een breed assortiment, waaronder een uitgebreid aanbod aan top-campings. Maar ook voor citytrips, hotelarrangementen en vakanties in bungalow- en pretparken kunnen vakantiegangers bij Vrij Uit terecht. Daarnaast is Vrij Uit al jaren marktleider op het gebied van wintersportvakanties en heeft in dit segment een uitgebreid aanbod in de meest populaire skioorden en ver daarbuiten.

Bekijk hier het wintersportaanbod!

Onderstaand videofragment geeft een beeld van een wintersportvakantie met Vrij Uit, bijvoorbeeld in Saalbach, Oostenrijk.

 

zonvakantie