(advertentie)

Voja Travel

Voja Travel logo

Wil je op reis naar prachtige, zonnige eilanden? Zoek dan niet langer, want Voja Travel biedt de mooiste reizen aan. Uit hun reisaanbod reizen kun je kiezen voor een zonvakantie, wandelvakantie, eilandhop-vakantie of een fly en drive.

Bestemmingen

Bij Voja Travel heb je keus uit prachtige eilanden om een heerlijke vakantie door te brengen. Ga bijvoorbeeld naar Kaapverdië, de Canarische Eilanden, de Azoren of de Caribische Eilanden!

Duurzaam toerisme

Voja Travel is opgericht als antwoord op het massatoerisme. Massatoerisme leidt op veel plekken wereldwijd tot uitbuiting van lokale bevolkingen en overexploitatie van hun land. Denk aan stijgende prijzen, een dalende levensstandaard en geld wat verdwijnt in de zakken van grote all-inclusives. Zo hebben de toeristen een fijne vakantie maar voor de locals blijft er weinig over. Bij Voja reis je altijd met een positieve impact. Je geniet van een fantastische reiservaring die eerlijk is voor de lokale bevolking én je laat de bestemming en de aarde een stukje beter achter. Verbeter de wereld met je reis!