(advertentie)

Voigt Travel

logo voight travel

Voigt Travel is een reisaanbieder die unieke reizen aanbiedt naar niet de mooiste bestemmingen. Het zijn altijd reizen naar unieke plekjes waar niet veel toeristen komen. Ga bijvoorbeeld samen met Voigt Travel naar Lapland, Noorwegen, IJsland, Spitsbergen of Finland. Geniet van de magische fjorden, bossen en het indrukwekkende Noorderlicht. Naast deze winterse reizen biedt Voigt Travel ook reizen naar onder andere Schotland en Sardinië.

Van reizen naar beleven

Dat doe je met Voigt Travel. Ze begrijpen dat je de mooiste plekken wilt bezoeken, terwijl je op de leukste locatie verblijft. Je wordt zoveel mogelijk ontzorgd, doordat zij alles voor je regelen. Daarnaast krijg je veel tips mee, om jouw reis perfect te maken. Een belangrijk voordeel van Voigt Travel ten opzichte van andere reisbureau’s is dat zij rechtstreekse vluchten aanbieden. Zo ben je binnen 3 uur al op de poolcirkel.

Winter wonderland

Voigt Travel is met name bekend om de winterreizen. Lapland noemen zij het winterwonderland, een magisch sprookje. In het Finse Lapland vind je de bekende plek Salla, wat bestaat uit veel vlakten, rivieren, meren en ongerepte wildernis. Een vakantie daar betekent een mooie accommodatie, prachtige wandelingen, skitochten en ’s nachts het Noorderlicht bekijken. Voigt Travel biedt verschillende reizen aan, naar Salla en andere bestemmingen in Lapland.

Naast Lapland biedt Voigt Travel ook schitterende reizen aan naar de Noordkaap, in Noorwegen. Ga je naar Schotland dan zie je de mooiste kastelen, ga je naar een gezellige whiskystokerij en zoek je het monster van Loch Ness. Wil je echt naar een zonnige bestemming dan kies je het beste voor Sicillië of Sardinië. Ook hier heeft Voigt Travel de mooiste bestemmingen en routes voor uitgestippeld, met bezoeken aan Griekse tempels, Middeleeuwse kastelen en zand- en lavastranden.

Ervaringen

Voigt Travel scoort een 4 op Trustpilot, een mooie score. De ervaringen zijn positief, mooie reizen zijn er gemaakt dankzij Voigt Travel. Af en toe wordt er iets gemopperd op een hotelkeuze, of de verblijfsplek tijdens de reis. Dit is vaak 1 minpuntje aan de totaalreis, 1 van de 3 hotels die wat minder beviel, of liever 3 nachten in deze plek in plaats van een andere plek.