(advertentie)

VakantieVeluwe.com

Vakantie-Veluwe logo

VakantieVeluwe.com, de naam zegt het al. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in een vakantie op Veluwe en het heeft daarbij veel mogelijkheden. Van een vakantiewoning voor twee personen tot groepsaccomodaties: VakantieVeluwe.com voorziet jou van een prachtig verblijf in de bosrijke omgeving van de Veluwe.

De Veluwe

‘Kom en beleef de Veluwe!’ lezen we op de website van VakantieVeluwe.com. De Veluwe is erg in trek de afgelopen jaren. Sinds 2017 gaan er in de zomer meer mensen naar de Veluwe dan naar Noordzeebadplaatsen. Vakantiegangers zijn op zoek naar rust en een omgeving met prachtige natuur en natuurlijk kan de Veluwe dat bieden! Er zijn talloze fiets – en wandelroutes en het is ook mogelijk om wild te kijken in de bossen, bijv. zwijnen of herten. Daarnaast heeft de omgeving ook talloze activiteiten naar de fiets – en wandelroutes, bijv. enkele leuke steden om te bezoeken, zoals Apeldoorn of Elburg, maar ook Walibi World in Biddinghuizen, de Apenheul in Apeldoorn of het Verscholen Dorp in Vierhouten.

VakantieVeluwe

De reisorganisatie heeft talloze vakantiehuizen beschikbaar in de hele regio van de Veluwe. De vakantiehuizen zijn bijna altijd gelegen in een direct groene omgeving, waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te leven. Vanzelfsprekend is het daarmee ook vaak een rustgevende omgeving: ideaal voor een welverdiende vakantie. Om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden kun je het best even de website bekijken.

Check de website van VakantieVeluwe!

Het onderstaande videofragment geeft een goed beeld van één van de mogelijkheden van VakantieVeluwe.com