(advertentie)

VakantieDiscounter

vakantiediscounter-logo

VakantieDiscounter organiseert al ruim 15 jaar goedkope vakanties, zonder boekingskosten. Van stedentrips tot wintersport en van zonvakanties tot autovakanties, bij VakantieDiscounter kan het allemaal!

De VakantieDiscounter heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen. Het werd door Zoover bekroond als beste online reisbureau in 2015 en 2017. In 2016 werd het betiteld als populairste online reisbureau. De VakantieDiscounter, de naam zegt het al, probeert op een zo goedkoop mogelijke wijzen jouw vakantie te regelen. Doordat het zich focust op bepaalde gebied, bijvoorbeeld de Middellandse Zee, het groot inkoopt en alleen online werkt kan het de kosten besparen die het soms bij andere reisbureau minder voordelig kunnen maken.

Soorten reizen

Er zijn diverse soorten reizen te boeken, zoals reizen die kindvriendelijk zijn, maar ook reizen die alleen voor volwassenen zijn. De veelzijdigheid aan bestemming, doelgroepen zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. De VakantieDiscounter geeft daarnaast ook actueel reisnieuws weer op haar website, zodat je op de hoogte bent van alle ins en outs.

Last-minute vakantie met De VakantieDiscouter

Heb je zin in zon, heerlijk eten, mooie steden en prachtige stranden, en wil je niet te lang wachten? Ga dan voor een last-minute vakantie met De VakantieDiscounter. Vind jouw goedkope last-minute vakantie naar bijvoorbeeld Griekenland, Spanje, Italië, Portugal of Turkijke en geniet!

Check hier alle mogelijkheden van De VakantieDiscounter