(advertentie)

Vacanceselect

vacanceselect

Vacanceselect is een reisorganisatie die autovakanties naar 15 populaire Europese bestemmingen rechtstreeks aan de consument verkoopt. In het aanbod van reisaanbieder Vacanceselect vind je uitsluitend kwaliteitsaccommodaties: campings, vakantieparken, huizen en villa’s.

Algemeen

Vacanceselect begon ooit als familiebedrijf, 30 jaar geleden.  Inmiddels werkt deze reisorganisatie aan een topaanbod in alle denkbare soorten accommodaties op campings en vakantieparken: van compleet ingerichte glampingtenten tot luxe vakantiehuisjes. Naast de hoofdvestiging in Alkmaar heeft Vacanceselect zich ook gevestigd in 7 andere Europese landen en mag het met recht een internationale reisorganisatie genoemd worden, die haar strepen heeft verdiend. Leuk om te vertellen is dat de oprichter van Vancanceselect, Loek van Loo, zelf ook nog geregeld de accomodaties bezoekt, om je een mooie vakantie te kunnen garanderen.

Bestemmingen

Vancanceselect richt zich op de Europese bestemmingen. Je kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende landen. Daarbinnen zijn Kroatië (Istrië), Frankrijk en Italië(Gardameer) het meest populair. Het leuke aan de website is dat de reisorganisatie je al extra informatie voor een bestemming voorschotelt. Zo ben je op de hoogte van de avonturenparken in de regio, leuke winkeltjes om te shoppen en de populairste evenementen op het moment van jouw vakantie.

Overtuigd van Vacanceselect?