(advertentie)

TUI Reizen

TUI logo

TUI is één van de grootste reisorganisaties van Nederland met een compleet assortiment; zonvakanties, rondreizen, verre vakanties, autovakantie, wintersport, stedentrips en familievakanties. Bij TUI heb je keuze uit meer dan 5.000 hotels, appartementen en villa’s en eigen airline TUIFly voor goedkope vluchten naar alle bekende vakantiebestemmingen.

TUI

Arke heet sinds 1 oktober 2015 TUI. Als reisorganisatie is het hun doel om de reizigers een lach op het gezicht te brengen. Daaarbij probeert TUI je verwachtingen altijd te overtreffen, het motto luidt niet voor niets ‘more than a smile.’ De doelgroep van TUI is erg divers: alle inwoners van Nederland vallen eronder en daardoor is er ook een grote variatie aan de mogelijke vakanties die voor hen worden aangeboden: van strand- en familievakanties tot city-trips en van autovakanties tot verre rondreizen. De bestemmingen verschillen van Gambia & Thailand tot Lanzarote, Curacao en Nederland.

Last-minute vakantie met TUI

Ook heeft TUI ook een groot aanbod in last-minute vakanties. Bij TUI vind je voor elke bestemming  een goedkope last-minute vakantie. Voor een iets wat wils!

Last-Minute boeken bij TUI?

TUIfly

Daarnaast heeft TUI ook haar eigen luchtvaartmaatschappij, waarmee er wordt ingespeeld op het reiscomfort van de passagier. Je kunt zelf kiezen in welke klasse je wilt zitten en er zijn nog tal van opties om het je helemaal naar de zin te maken. TUIfly vliegt naar meer dan 60 bestemmingen, zowel in binnen Europa als buiten Europa. Mocht je vliegangst hebben dan kan TUI daar ook bij helpen.

Boek nu je vliegticket via TUIfly!

Tui SensimarTUI Sensimar

TUI geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om echt even tot rust te komen, bijvoorbeeld zonder kinderen. TUI Sensimar is speciaal ontwikkeld om als volwassenen eropuit te kunnen en zodoende kom je ook alleen volwassen tegen op vakantie. Daarbij zijn Kaapverdië, Kreta, Zakynthos of Kos populaire vakantiebestemming. Landen als Spanje en Portugal zijn ook favoriet om met TUI Sensimar even heerlijk tot rust te komen.

TUI Sensimar: echt even tot rust komen!