(advertentie)

Trivago

Trivago logo

Via Trivago vind je gemakkelijk hotelkamers over de hele wereld voor de laagste prijs! Op Trivago.nl vind je de prijzen van de verschillende aanbieders, zoals Booking.com, Expedia en nog veel meer. Daar worden de prijzen van getoond zodat jij makkelijk en snel de goedkoopste aanbieding vindt.

Accommodatiedeals

Trivago is een zoekmachine, en een prijsvergelijkingssite met accommodatiedeals van verschillende online boekingssites. Onder andere Booking.com, Expedia en hotels.com. Dat zijn bijvoorbeeld luxe 5-sterrenhotelkamers, een bed in een hostel, een knusse vakantiewoning of een ruim appartement. Voor iedereen wat wils!

Trivago krijgt betaald voor de klikken, die van hun website naar een van de online boekingssites gaan. Ze zijn dus geen tussenpersoon tussen jou en het hotel. Daardoor zie jij de laagste prijs voor het hotel waar je naartoe wil!

Landen

Trivago biedt overal accommodaties aan. Wil je naar Curaçao? Of naar Polen? Zelfs voor de meest onbekende landen zoals Tadzjikistan zijn er accommodaties beschikbaar! Ook voor een nachtje weg in eigen land kun je Trivago goed gebruiken. In Scheveningen bijvoorbeeld kun je via Trivago zo’n 50 accommodaties boeken!