(advertentie)

Tenzing Travel

Tenzing Travel Logo

Tenzing Travel biedt unieke reiservaringen en is specialist op het gebied van verre reizen. Tenzing Travel biedt al ruim 35 jaar verre reizen naar landen in Noord-Amerika, Azië, Australië, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika. Ontdek de kleurrijke wereld met Tenzing Travel!

 

 

De naam

Tenzing travel laat zich inspireren door het verhaal van Sir Edmund Hillary, de man die als eerst de Mount Everest beklom. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt”. Tenzing Norgay was de gids van Sir Edmund. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Ser Edmund. Tenzing Travel wil de reisorganisatie zijn die jou helpt bij de reis naar onvergetelijkheid.

Meer weten over Tenzing Travel?

Verschillende soorten reizen

Tenzing heeft diverse mogelijkheden om te kunnen reizen. Op de website is te lezen dat Tenzing de hele wereld over gaat en dat er mogelijkheden zijn voor reizen met verschillende thema’s, bijvoorbeeld een vakantie met luxe, een kampeervakantie of een culinaire vakantie. Er zijn tal van mogelijkheden. Daarnaast kun je ook je reis laten samenstellen: een reis op maat.

 

 

zonvakantie